25

Анонимен

преди 8 години

Ape escape

24

Анонимен

преди 8 години

Дали един бодигард или друг кара колата не е от особено значение. ББ също има подготовка за оперативно придвижване. Не дълбайте в глупости.

23

ДА

преди 8 години

Аааа,имаше още едно култово изказване,само че,след срещата им и то по телевизията.В едно предаване ББ каза,че сам е "возил" Камерън на джипката.Водещият го попита-не е ли забранено,а нашия се изцепи-ДА,забранено е,но НИЕ можем да си го позволим!Извода-всеки за себе си!!

22

Анонимен

преди 8 години

"Наброски"??? Май русофилията в БеСеПе-то ви дойде в повече, товарищи!

21

прасето

преди 8 години

Правилно, че сланината е вредна. И МАСТА Е ВРЕДНА! Бойко е ял много филии с мас и ето го резултата!!!

20

Случаен

преди 8 години

Подигравахме се на Тодор Живков, ама май сега ще плачем за него. Та в този ред на мисли, сега се подиграваме на Бойко, но не знаем какво ни чака. Па да вземем да го махнем и да доживеем да видим, " *** си зло, та да дойде по зло". Е, това сме българите. Или сме болни или недоволни. Нема такава държава. Народа изпростя и стана мързелив, това е проблема. А умните те успяват или в БГ или извън БГ.

19

Анонимен

преди 8 години

Само да кажа че който пие ракия и пуши цигари плаща съответния акциз .....така че.....

18

чукча

преди 8 години

Всичко това може би щеше да е интересно,ако не беше трагично.Тези продажници от ГЕРБ,по-правилно е да се казват ГРОБ както са тръгнали ще загробят България.За тях няма история,няма минало,няма величие,всичко е пари.Крадат като за последно и не престават да се хвалят.Простотията им е пословична.Лошота е че има българи,които им вярват.Остави ромите и турците,за тях България е нищо.Страшното е,че българи продават България. Горката България.

17

Истината е една !

преди 8 години

Познавам няколко човека, които признават, че са гласували за ГЕРБ. Това са хората с най-нисък интелект от обкръжението ми. Интелигентен човек не можа да повери бъдещето на децата си на мафиот с IQ под 100.

16

анонимен

преди 8 години

З0 години живях при този лош "комунизъм".Изглежда аз нещо не съм в ред,щом нито съм гладувал,нито съм мизерствал нито пък някой мой познат е бил убит в тези прословути лагери.Ами те като убивали така под път и над път все е трябвало и аз нещо да разбера.Е сега не убиват,не крадат,не гладуват -те се гърмят помежду си и така си разчистват терените за властта,а на гладуващите -честито за новите ви управници,те ще ви "ОПРАВЯТ"

15

Има потенциал

преди 8 години

Тиквата има голям потенциал като комедиант. Няма нужда да му се пишат сценарии, просто трябва да изказва на глас мислите, които обърканото му съзнание произвежда.

14

анонимен

преди 8 години

Колко весело си живеем в тази наша държава.Президента шут ,премиера клоун,свитата му и те шутове.но пък ни е весело,забавно.Какво да му мислим за новите заеми,за ниските доходи,за болния ни народ,за никаквото ни образование.Цирка в държавата ни е в стихията си и ние си умираме от смях.Абе да ни е весело и смешно,там е истината.

13

Ф.С.В

преди 8 години

- Винету срещнал три ПАПИ- чудел се какви са тези старчета и накрая казал- Ще ви скалпирам !- а те му отвърнали - Ами чакай да видим дали нашите скалпове ще ти станат на главицата- Така след като те го погалили по главицата - констатирали че главицата му е много голяма и има форма на картоф- Винету се разгневил- но поне разбрал че е уникален - имал дарба с тази форма на главата -чакало го славно бъдеще - на агент БУДА после Охранител БУДА-после Пожарникар БУДА после ПАПА БУДА и накрая БУДАЛА !

12

Роналд Рейгън

преди 8 години

Хора, Бойко не беше такъв, Бойко се влушава! Въпроса е: Има ли кой да ни каже какво му е състоянието или ще чакаме да стане твърде късно, и за държавата, и за него!????

11

Jabka

преди 8 години

Bravo Borisov - chudesen angliiski s racete govori personala! Pochti vsite li nemi?

10

Анонимен

преди 8 години

А какво хубаво са направили БКП-БСП за народа . Мизерия , немотия и убийства по лагерите .----------------------------------------------------------------А каква е разликата от преди и сега ? Една единствена е -сега цялата държава е лагер,който тъне в мизерия,немотия и убийства

9

Анонимен

преди 8 години

А какво хубаво са направили БКП-БСП за народа . Мизерия , немотия и убийства по лагерите . Или много е хубаво да храниш прасетата в Белене с човешки трупове , а другари .

8

Срам за България

преди 8 години

Герберчета, вижте за какво сте гласували! Хваща ли ви срам? Срамно е, да!Ингилизинът не знаеше как да реагира, горкия. Виждал е простаци, но чак такива.

7

Анонимен

преди 8 години

Тука няколко червени трола псуват на воля Премиера , като че ли са света вода ненапита. Ало другари никой не гласува вече за БСП , а за ГЕРБ гласуват всички културни и образовани хора . А на следващите избори сте вън и от парламента . Ами сега....

6

Ribok Nike

преди 8 години

Papito hepten oslabnal - na italianska pizza s romska lutenica li e minal?! I kato pripka leko, leko kato malko zaiche lacost!:-)