17

Булонка

преди 8 години

''Овчарката си е свършила работа но хората я оплескаха !'' Така е ама като гледам съвсем по български тя е зад решетките.

16

Овчар

преди 8 години

Овчарката си е свършила работа но хората я оплескаха !

15

неграмотницИЙ

преди 8 години

Не чета и прескачам коментарите на неграмотници, които не знаят кога се пише ,,И,, и кога ,,Й,,

14

Ilko

преди 8 години

Kajete na premiera si Boiko da vzeme na kucheto vednaga edna parjola za dobre svarshenata rabota :))

13

Мен

преди 8 години

Истината е някъде в средата между коментари 2 и 7.

12

Анонимен

преди 8 години

До ПетърДа само 90% например :)

11

Анонимен

преди 8 години

До ПетърСам си противоречиш хем не виждаш свестен полицай хем давайте да вдигаме заплатите на всички. И аз не съм виждал свестен полицай дори братовчед ми беше полицай и какво ли не не съм чувал от него. Самите полицаи не искат да има реформа. Предпочитат да си останат един куп нищо не вършещи и само пари да им се дават.

10

Анонимен

преди 8 години

"Парите не стигат за нищо, така че водачите им са принудени да купуват поводите им със собствени средства."Аз предлагам да им дигнете заплатите на тези полицаи, че и без това със собствени средства отглеждат кучетата.Стига моля ви се ще ме разплачете.

9

Няма такава държава

преди 8 години

Щом кучето не греши,значи в буса намериха бомба.Пак крият нещо от бедния народ.Както знаете бедния човек вярва на всяка новина.Така цели 25 години живеем в лъжи и интриги.

8

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Никога не греши! Дори и да няма експлозив, пак го надушва! Куче гений!

7

Анонимен

преди 8 години

Може и да е примамка 3-4 такива буса и петия превозва каквото трябва на кой е тоя бус откъде идва къде отива доста е прибързано да се увонява трябва да се гледа с 4 очи особено след събитията тук и там.

6

Анонимен

преди 8 години

Странно е две кучета да реагират положително и после да няма нищо. Явно е имало следи от някакъв вид експлозиви. Освен това е и странно двама чужденци с рисков профил да паркират ЦЯЛ БУС пред летището и единят да духне за Русия, а другия за някъде из Азия. Може би просто тестват, колко са подготвени службите ни.

5

Анонимен

преди 8 години

Може да са превозвали пиратки за празници в някакъв момент. Все пак са били "търговци". Това с "оставяш си колата и хващаш самолета" трябва да се промени по някакъв начин.

4

Анонимен

преди 8 години

Сетих се за нещо забавно. По време на Втората световна, руснаците имат програма за кучета-камикадзе които лягат под танка и след време се взривяват. Програмата е прекратена когато кучетата се оказват по-умни от очакваното. Понеже при тренировките са били ползвани руски танкове, се оказало че кучетата различавали руските от немските танкове и намирали на бойното поле руските а не немските танкове и лягали под тях...

3

Hiter

преди 8 години

Знаете ли какви хубави кремирши ще станат от него. С лек мирис на куче, но с малко кимион РОКОКО ще оправят вкуса.

2

възмутен

преди 8 години

Нали кучетата немогат да говорят от това ще се възползва професионалното ръководство да ги обвини за подвеждане и заедно със служителката на Айропорта ще поемат вината а Г.Костов заедно с ръководството на Граничен контрол чисти.

1

Анонимен

преди 8 години

Не мисля че кучето е сгрешило. По-скоро се опасяват да не настане паника. Това най-вероятно би довело до затваряне на летището. Затова предпочетоха да си измият ръцете със служителката, която уж била подвела медиите и да потулят нещата.