9

Анонимен

преди 8 години

Абсолютен цинизъм!

8

Анонимен

преди 8 години

на Путин ПОД 150% не пада изобщо

7

dp

преди 8 години

Е това е стандартно, малко е всъщност като число. Путиновият рейтинг се вдигна следгръмнатите блокове в Москва, на Буш рейтингът скочи след 9/11, това е положението.Кой е спечелил във всичките тия ситуации е ясно; не ни е ясно дали знаем кой гие организирал.

6

Кристин

преди 8 години

Ами да видим, номерът е отигран : САЩ след атентати : 1. Корабът Лузитания с хиляди хора, между които повече от сто американци на борда, потопен от немска подводница, САЩ пидскачат и влизат във ПСВ. 2. Пърл Харбър и влизат във ВСВ, без него нямат повод.3. 11 ти септември и влизат в Близкия Изток, само след ВСВ печалбите им са колосални, а Европа им е на колене. Кво да питаме за франсетата. Той приказва Волен за служби, ама нали той луд.

5

mamadarka

преди 8 години

На дневен ред излиза въпроса:Някой гърми ли ги, сами ли се гърмят?

4

не знам

преди 8 години

Стига бе излиза ,че ако ги гръмнат още един път следващия мандат му е в кърпа вързан това ми прилича на групов мазохизъм.

3

men

преди 8 години

нали за това беше целия цирк... а и за въвличането на европа във войната в сирия. активно този път за да могат белите мъже да измрат още по бърже.

2

Анонимен

преди 8 години

ПЛАТИЛ СИ Е!!!!!!!!!!!---------------РЕЙТИНГА МУ СЕ СВЛЕЧЕ СЛЕД КАТО СТАНА ЯСНО, ЧЕ БОМБИ САМО ИД НО ГОВОРИТЕЛЯ НА ПУТИН В СИРИЯ БАШАР АСАД СИ ГО ДЪРЖИ НА ВЛАСТ ДА ТРЕПЕ НАРОДА И!

1

Ким Грух Грух

преди 8 години

Излага се! Само Путин и аз не се излагаме.