8

Морто фалитос

преди 8 години

Мирише на разпад!Интересно като се разпадне ЕС нашата бедна и слаба държава(то пък една държава) след колко часа ще фалира тотално?Ами сега:---))

7

Анонимен

преди 8 години

Ами гледам аз клип, в който астрологът Павел Глоба прогнозира, че догодина Португалия ще банкрутира и ще напусне ЕС, а после ще си тръгнат и други държави - Великобритания, Испания...Та общо-взето това ще е началото на края на ЕС.

6

bros

преди 8 години

Нещастници, радвайте се на всяка рубличка на гърба на ЕС. Ше ви питам га на майките ви им поискат отноо една кошница докименти да перат *** австрийски *** и секнат еврата секи месец да шаните по главната... Ега ти едноклетъчните, ей!

5

РЕАЛНО

преди 8 години

ДО.........дгд всекви фили......Еми трябва да се сещаш защо е така-Българина вече не вярва в това безумие--наречено Е.С....Не вярва на политическитя елит-нито на нашият-нито на европейският..Не вярва в гей ценностите-налагани му от Е.С...Не вярва в икономическата формула за "успех" на Е.С....и т.н..Просто Българина напоследък прогледна--беше излъган,ограбен и омаскарен--при това му казваха от Е.С. че това е за неговото добро бъдеще--а се оказа,че Е.С. са същите като комунистите навремето......

4

на кратко

преди 8 години

Реално погледнато,над 65% от държавите членки на Е.С. са в дълбока рецесия.НО най-страшното е,че и "локомотивите" на Е.С.-Германия и Франция им "свършва горивото".И икономическите им проблеми,идват САМО от неадекватни политически решения...Емигранската и социялната система на тези държави,ще рухне,поради грешни политически авантюри и решения.Печатането и раздаването на пари-под формата не еврофондове,няма да спаси обърканата от самото начало структорна и ценностна система на Е.С.....

3

дгд всекви фили

преди 8 години

Новина, несвързана пряко с Бледухистан и Мурика, и няма кьорав коментар... Личи си колко му дреме на българина за каквото и да е друго, отвъд втълпените му теми за кавги и надтролване!

2

Анонимен

преди 8 години

То само със заеми и баба знае да живее и да се гъзи цял ден на плажа!

1

Спас

преди 8 години

Ще съсипят всички по-малки държави!!!! Капиталистите са адски алчни!!! Най-голямата грешка е, че се подчиняват на САЩ! Само Русия е спасението!!!