24

изнервен

преди 8 години

Крайни време е ЕС да се съюзи с Русия срещу ислямските наглеци, начело с Турция. САЩ се оказаха гадове, които не ги е еня нито за терористите (щом не ги касае пряко), нито за нашествието на мюсюлманите е Европа.

23

шивач

преди 8 години

*** нЕма страшно дупките ще им ги затворят не ами ще им ги закърпят даже ,ама после що ще чинят не знам.

22

Анонимен

преди 8 години

Само приятелска препоръка

21

ognyanz

преди 8 години

Турция беше вече въвела по границата със Сирия реда който и трябва: от Ислямска държава - евтин нефт, а от Турция - хора и оръжие. Но намесата на Русия им обърка сметките. Ако зависеше от Обама, щяха да си продължават да имитират борба с тероризма и да си въртят далаверата колкото си искат.

20

Анонимен

преди 8 години

Най - доброто решение за Турция е да направят границата си със дистанционно управление и да изпратят на Путин,Обама,ПКК и ЕС по едно дистанционно.Натискаш копчето и границите се отварят и затварят,иначе няма как да угоди на всички свои "приятели".

19

Анонимен

преди 8 години

Доста *** изявления от зоопарка. Безсмислени, просто така, ни в кли, ни в ръкав!

18

(-_-)

преди 8 години

Тоя църния най-добре да си затвори дупката, която му служи за уста, че мирише много лошо!

17

Трудовакъ

преди 8 години

Всъщност новия енергиен министър на Турция Берат Албайрак е зет на президента Ердоган, а не негов тъст. Объркал съм роднинските връзки на турските управляващи.

16

456

преди 8 години

До Западноевропеец"WTF???"И от какво си толкова озадачен??Не можеш да четеш или не знаеш какво е чекист!!Ама не е каквото си знаеш бе:)))))))ЧК- от руски извънредна комисия!

15

Анонимен

преди 8 години

Обамата прави мъдра политика де.Има иновация.

14

облъчен

преди 8 години

Абе ,толкова ли не можа да се вкара един агент сред тези мюсюлмански психопати,да им изтипосва координатите на военните.Да не цитирам дебелите книги защото има много помия в тях...

13

Анонимен

преди 8 години

До сега си трая като котенце в кошничка, а сега така предпенсионно реши да размахваш пръст на Турция само 1-2 месеца преди изборите, след което нищо няма да зависи от теб. Голям смях.

12

до 30

преди 8 години

Избери си сам нямате голяма разлика от един инкубатор сте.

11

до някакъв европеец

преди 8 години

Нали знаеш с кой си лика прилика ръсите едни и същи тъпни.

10

da

преди 8 години

Може, ама не искат, защото Обама така е казал. И Европа и Турция се командват от САЩ. До кога бе Европа. Какво печелите като ги слушате??? Крайно време е да се формулират облагите, заради които се решава да се съсипе Европа.

9

Трудовакъ, до № 8

преди 8 години

Много правилно си разбрал. При това, Обама се изказва крайно предпазливо и дипломатично, по системата - бий самара, да се сеща магарето. ИД няма как да съществува, ако не е "турския плацдарм", през който преминават крадения нефт, антики, роби и каквато се не сетите контрабанда от окупираните от ИД територии. Ердоган, чрез сина си взима съответните тлъсти проценти, а неговия тъст е министър на енергетиката. Познайте как се отразява контрабандния нефт на символични цени на икономиката на Турция?

8

456

преди 8 години

До ЗападноевропеецЧекистите бяха в Русия,тука е България! Ама ти май си или на изток или на запад ,но никога тук в България!

7

Тончик Харитончик

преди 8 години

Турция да затвори дупките на Русия.Оопс, май вече ги затвори :)

6

До западналоевропеец

преди 8 години

Какво обичаш "западно" бе ? НИЩО ВЕЧЕ НЯМА ЗАПАДНО! Горкият Леонардо да Винчи сигурно се обръща в гроба, като гледа тая триполова маса, дето употребява само китайски стоки и слуша и гледа прогнила холивудска боза и лежи на лаврите на великите възрожденски умове. А твоя "запад" след няколко години ще е "изток"!!!! Ще те видим какво ще "величаеш" тогава???

5

Чекист

преди 8 години

До ЗападноевропеецПродължаваш упорито да доказваш колко си "умен".