8

Шаран_БГ

преди 8 години

Ама разбира се, че е много просто! То е същото като със доматите. Чичо и леля за кило произведени домати получават 20 стотинки. Умните софиянци ги ядат по 2 /два/ лева. Толкова е просто, че няма накъде да е по-просто ! Сверка : Колко струва на АЕЦ,ТЕЦ и прочие ЕЦ, един киловат ---- по колко го плаща *** Пешо от с. Селановци ? А пък и щом се намеси и Световната банка /без значение как и защо/, животът ни ще става все по-хубав и все по-лек !!!!

7

цирк

преди 8 години

Всеки се мъчи да ни го нагъчи.

6

Анонимен

преди 8 години

Ха, честити нови цени на тока. Кашата този път наистина ще стане пълна, като се има предвид че търговците на ток ще са около 570, а дружесвата които ще поддържат мрежата са само 3.

5

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

4

Анонимен

преди 8 години

Очакваме влючване от банкя за мъдри обяснения че пазара определя цената. Или както каза бащицата обидно е билетчето за метрото да е 50 евроцента па вие за някакви 20-30 цента за киловат час.

3

me

преди 8 години

Извинете за тъпия въпрос, но кога по дяволите беше гласувана пълна либерализация на енергийния пазар? Защото последното нещо, което видях беше, че то само се обсъжда и мнението на повечето експерти беше против, тъй като то натоварва потребителите и усложнява допълнително нещата за тях. Та нещо ми се губи тази част от случващото се. Какъв е смисълът от този свободен пазар, като пак си роб на ЕРП-тата и не можеш да си купиш евтин ток директно от АЕЦ-а, а ще плащаш такса "Задължение към общството"

2

преди 8 години

Честито! Още един посредник! А всички ще плащаме такса "Задължение към /американското/ общество/то/", защото с тази такса се покриват нереално високите цени за произведената от техните /приватизирани/ централи.

1

Анонимен

преди 8 години

Е сега се разбра коя е поредната далавера ще сменяме електромери на килограм, както сменяхме и номерата на автомобилите. Истината е една всичко това се прави за да се качи цената и да стане 20-30 евроцента.