19

Евролюб

преди 8 години

Накрая го отнасят ловците и антикварите. А следващият път кой?

18

Анонимен

преди 8 години

"Ислямска държава" сменя стратегията: мина в икономичен режим че на основния спонсор- Турция и вързаха попртмонето.

17

ужас

преди 8 години

Тоя човек говори глупости и понеже е там, огагавен в Планетарната си субстанция в т.н. Брюкселска ринопарилница, ние трябва да се съобразяваме с него.Вън от ЕС по-скоро моля ви! Телени огради по всичките ни граници. Тия ще ни докарат до национална катастрофа по-бързо от всички наши баш-политици. Ние се оправяхме с ИД 500г и накрая по чудо успяхме - нека сега те да му мислят.

16

П.Петров

преди 8 години

"Керхоф призова евродепутатите да помислят как ЕС може да помогне на мюсюлманите да се справят с радикализацията на европейски граждани. "В Европа живеят 20 млн. мюсюлмани и ние трябва да им помогнем да формират ислям отворен, мирен и споделящ нашите ценности", заяви той в Европарламента в Брюксел. Една възможност това да се случи според него са европейските фондове." Ето това е точно в десятката ! Неприемливо е ценностната система на европейските граждани да се диктува от Саудитска Арабияили от Иран !

15

Българин

преди 8 години

Отново ни заробват. БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА Е ВЪН ОТ ЕС.П.П.Както иска Англия между впрочем.

14

Дедо Гого

преди 8 години

Поредния брюкселски чиновник откъснал се от реалността. Изписана цяла страница без да се каже нищо. Язък за цивилизацията на тоя континент...

13

Изпълняващ Длъжност

преди 8 години

Халифата се отлага за по натам, че сега путин ни пръсна както пилци.

12

Искрен

преди 8 години

Нормалните хора в ъгъла, малцинствата и имигрантите обгрижвани! Не е ли по-нормално просто да не се приемат араби в Европа, вместо да скапваме живота на европейското население?Явно НЕ!

11

Дедо Гого

преди 8 години

До Анонимен 2 : Точно така ! Абе много му се угажда на тоя ислям, бе ! Като дойдат в Християнска Европа ходят си забулени. Като отиде християнка в арабско - да се забули, че такива били нормите им. Май ни взимат за *** вече !!!

10

Анонимен

преди 8 години

"В Европа живеят 20 млн. мюсюлмани и ние трябва да им помогнем да формират ислям..."Повече няма нужда се чете

9

Анонимен

преди 8 години

Като чета тоя от снимката какви ги е надрънкал - разбирам че банковата му сметка е набъбнала поне двойно.Долни предатели!

8

Анонимен

преди 8 години

Айде бе Бойко, шефа ти каза да заминаваш в Сирия да се биеш с ИД, защо се криеш в Брюксел ???

7

Анонимен

преди 8 години

Дасикане Рома как манипулират и лъжат от векове България че са български граждани на РБ

6

Анонимен

преди 8 години

Какъв ще е този ислям дето да изповядва християнски ценности???

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 2 "Дойдат ли в Европа- забравят за ислям" Грешка! Те никога не забравят за ислям; по-скоро ще принуди Европа да забрави за християнство!

4

Анонимен

преди 8 години

Ало, 112 !? Познавам един джихадист ! От време на време се мярка на "Дондуков"-1 , но сега е в Брюксел ! Опасен е за целия народ ! Тероризира ни ! Моля заловете го !!! Той често си сменя имената - Буда, Тиква, ***, и други, но по простотията винаги ще го разпознаете !Ваш доверен човек !

3

Анонимен

преди 8 години

Европейската смахната толерастия води до тотален контрол на нормалните хора и липса на такъв за всякакви първосигнални. Да ни е честит новият световен ред.

2

Orcinus orca

преди 8 години

Как разбират пясъчните хора дали са бежанци или терористи, бланки ли им дават да попълват? Или целуват знамето?

1

Анонимен

преди 8 години

Който иска да формира ислям - ей го близкия и далечния изток. Има над 50 мюсулмански държави, които не са гъсто заселени и ще ги приемат с удоволствие.Дойдат ли в Европа - забравят за исляма. Коледа, великден, свинско, дъщерите с къси поли и това е!