22

Анонимен

преди 8 години

до 26: "...будизма и никой не иска да приема юдаизма. Защо така?"...защото там не приемат всякакви глуп***ци !

21

д-р Търбухиян

преди 8 години

Григорий Депардиев как точно се е докарал до положение да е трезвен до степен да го пуснат в джамия? И изкара ли цял месец във втората си родина?

20

Божо

преди 8 години

Само се чудя , защо путин не е приел исляма още , даже казват , че не пиел алкохол, направо нов Мохамед и депърдьо е неговия пророк :)))

19

Анонимен

преди 8 години

До а аз се сещамДепардийо*...разбира се ...сори

18

а аз се сещам

преди 8 години

До Анонименпробвай с "Двадесети век" на Бернардо Бертолучи там Депардиьо си партнира с Робърт Де Ниро ,Доналд Съдърланд и Марлон Брандо...жесток,култов филм !

17

Кривондел

преди 8 години

Тоя съвсем изтрещя. И за какво толкова се превъзнася, като в крайна сметка отиде да живее в Белгия?

16

Анонимен

преди 8 години

Така и неразбрах в кои филми е участвал.

15

Анонимен

преди 8 години

Харесвам творчеството на Депардьо, уважавам смелостта му да напусне Франция и да изкаже толкова смели мисли срещу неорентираните французи, но най се дразня когато такива интелигентни хора приемат най-изостаналата религия в света като исляма. Просто не мога да си го обясня.

14

men

преди 8 години

депардио се излага вече. може да е бил голям красавец и актьор но с простотиите които дрънка и с начина по който изглежда по скоро вреди на русия и на европа от колкото да помага. сега имаше едно предаване по арте където този шегобиец се тъпче с двете ръце и пие и говори глупости на килограм а не може да върви и се поти като *** на заколение. stava za rezil. ilichnite mu drami ne sa izvineniya za tova.

13

KOPON

преди 8 години

GEORGI NIKOL ZA PREZIDENT !!!

12

Китиков

преди 8 години

Баце ако не си минал сюнет не си истински мюсулманин, Това е!

11

Анонимен

преди 8 години

Депардьо - типичен селски интелигент-тарикат тип "Батето"

10

white

преди 8 години

Значи всеки,който говори добро за исляма е луд така ли? Или пък този който говори срещу отвратителната империалистична политика на Сащ?-Това означава само едно за мен,че пропагандата в медията,която ви прави глупави овце работи добре.Исляма е религия на мира и винаги ще е така,това че американците и тяхната пропаганда ви казва,че е терористична не я прави такава.Един ден ще си отворите очите и ще видите,че това от което се плашите не е било никак страшно...ДАЛИ ЩЕ СИ ГИ ОТВОРИТЕ??????

9

Анонимен

преди 8 години

Обединяващото за "омерзението си към Просвещението" и "за приятелските си чувства към руския президент Владимир Путин" на Депардьо е любовта му към водката !

8

Анонимен

преди 8 години

И тоя се е хумнал. Че и исляма бил приел. Ислямистче го раздава.

7

Казимов

преди 8 години

Това е френския волен сидеров ха-ха-ха

6

Пешко

преди 8 години

Я, кутевският любимец бил мюслим

5

Анонимен

преди 8 години

Смях в залата! Защо актьорите си мислят, че разбират от политика?

4

Анонимен

преди 8 години

Като актьор е велик, ама от политика, горкият, нищо е разбера. Така, че какво се пъне да дава акъл? Да прави това, което му се отдава. Да си снима филми и да не се бърка там където не му е мястото. А и това е много интересно, хем приятел на Путин, хем приел исляма. И сега Путин като прати самолетите срещу ИД какво ще прави Жерар, а? Единият му приятел ще бомбардира другите му приятели. *** работа!

3

кака Пена

преди 8 години

Голям актьор, но за жалост изперкал. Лудостта на Величията.