35

Наблюдател

преди 8 години

"НАТО играе ключова роля в борбата срещу "Ислямска държава" - Очевидно с този "ключ" нестава. Толкова време немогат с едни нещастници да се справят! То и как ще се справят със съюзник който реално подкрепя ИД!

34

грубиян

преди 8 години

Както ни облъчва с тези оцъклени очи по-скоро ми прилича на някакъв нов Кашпировски, отколкото на сериозен политик. Нещо трудно му хващам вяра.

33

Атлантически Наръчни

преди 8 години

"Операциите" на НАТО извън граница имат няколко признака:1. Разрушаване на съответната сържава;2. Установяване на демократична власт;3. Дългосрочна нестабилност / стихиен екстремизъм4. Масова миграцияАко някъде, където се е намесил НАТО, липсва някой от признаците, това е само защото "операцията" още не е завършила.Някой да опровергае?

32

ЗАГАДКА

преди 8 години

НЕ Всички от НАТО са част от коалицията срещу ИД!Турци има ИД за бизнес партньори!

31

анонимен

преди 8 години

гмо мозъци ше пазят маковите полета в афганистан ид изобщо не влиза всметката

30

Анонимен

преди 8 години

Как така всички СА, като нас ни няма и не само нас.Май там са само САЩ,Франция,Турция и малко Великобритания.Като САЩ и Турция в различна степен подпомагат ИД и до някъде са и създателите И.

29

555

преди 8 години

НАТО=ИД=НАРКОТИЦИ

28

Анонимен

преди 8 години

Xa,xa,xa,absolyutno vyarno,igrayat ,ne voyuvat,za celata godina kakvo napravili,poxarchili kup pari na evropeyiski danakoplatelci, a teritoriya na ID kolko pati bila uvelichena.Kak govoril nezabveniya Tato mnogo prikazki za nishto.

27

Анонимен

преди 8 години

Изключителната роля да си бъркат в... носа

26

кк

преди 8 години

"За НАТО е особено важно борбата срещу ИД да отчете главните причини за появата на тази организация...."Ега ти и цинизма!!!!!

25

ОЧЕВИДЕЦ

преди 8 години

Всички от НАТО са част от подкрепата на ИД - справка Турция, САЩ

24

До 24

преди 8 години

Оооооооооооо, закъснял си! Че краварите със цялото си стадо и джафкащите пуделчета правят това от години - само джафкат и пръскат слюни по всички, които не им се водят по акъла! А не мога да разбера ВИЕ ПОНЕ ИМАТЕ ЛИ АКЪЛ??? Колко години вече само се говори за накаква "изключителна роля" на тия говедарчета? Е какво, ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХТЕ???? В света цари мир и благоденствие??? Нали за Русия никой вече 25 нищо не чуваше, всеки ден чакаха да се гътне и какво, ЗАБОГАТЯХТЕ ЛИ ОТ ТОВА, СТАНАХТЕ ПО-ДОБР

23

Анонимен

преди 8 години

дрън,дрън,дрън ако наистина беше така освен козите на ИД нищо друго нямаше да е живо в момента...

22

Анонимен

преди 8 години

Ключова роля?? Ха ха ха...

21

Анонимен

преди 8 години

НAТО трябвa дa схвaнaт, че с истинa и обяснения до никъде нямa дa стигнaт срещу лъжите нa конвеир изливaщи се от московиятa. Всички знaем, че кремъл лъже, но кaкво от товa

20

Анонимен

преди 8 години

Играе ролята на храста. Доста ключова

19

Анонимен

преди 8 години

Зaпaдa трябвa дa зaпочне с обвинения всякaкви срещу русия, без знaчение истинa ли сa, или лъжa, тaкa прaви от години путин и кaморaтa му, време е дa отговорим, пък дa видим тогaвa кaквa мъглa ще нaстaне

18

вкл.и ние с оръжие!

преди 8 години

Заглавието е Сгрешено!!! "Всички от Нато са част от коалицията на Ид"

17

ГРЕШКА

преди 8 години

Всички от НАТО са част от коалицията В ПОДКРЕПА на ИДНАТО играе ключова роля в РАЖДАНЕТО и отглеждането на "Ислямска държава"

16

Анонимен

преди 8 години

руснaците пускaт недокaзaни лъжи- обвинения! днес кремльовците си признaхa, че нямaт никaкви докaзaтелствa зa видите ли " връзките" нa Турция с Ид... хибридни войнички, нищо повече