169

Гацо Бацо

преди 8 години

Здравите ще плащат ли осигуровки ?

168

***

преди 8 години

Господа управници, моля Ви, моля Ви, направете реформа, в която адресирате ИСТИНСКИТЕ проблеми. В момента с това, което пише горе, не адресирате нито един истински, ще създадете по три нови заедно с вече съществуващите. Моля Ви, бъдете умни. Бъдете разумни. Моля Ви, всичко, което трябва да направите, е да спрете краденето от здравната каса и да не позвлите на българския пазар ГМО храна и да регламентирате качеството на всички хранителните продукти. Не е трудно. Вярвам във Вас, че можете и искате

167

kkk

преди 8 години

Потурнака Тиквун Банкянски посегна на най-свидното на българина - ракийката и сланиниката. Кога да слагаме фесовете, турска подлого ? Ти тая гуша от ядене на зеле и моркови ли я направи ? Пурите които пушиш истински ли са или кожени ? 'Щото ако са истински и ти нямаш право на лечение.

166

от народа

преди 8 години

Бате Бойко где така?с таз сланина под ръка?Отивам скришом да я изяда.Хаха Съжалявам вече за кого гласувах,повече простотии през живота си не съм чувал.Моля да ми вдигнете заплатите и няма да се налага да ям сланина,а ще си копувам муцарела и трюфели.Мислех си и ви вярвах но сега се убеждавам,че лъжете толкова често,колкото дишате-а дишате вие много често.

165

ognyanz

преди 8 години

Поредните бисери на Бойко. Точно на него трябва Цецка от парламентарната трибуна да му каже, че мълчанието е злато.

164

gogo

преди 8 години

Който пие и пуши,ще умре пък по-рано...Спестявате пари от пенсии:)

163

Лех Валенса

преди 8 години

Яжте сланина срещу Борисов!

162

Анонимен

преди 8 години

ГОЛЯМ УМНИК Е ТОЯ,ЧЕ СИ ПЛАЩАШ ЗДРАВНИТЕ ТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ТЕ ЛЕКУВАТ КАКТО Е В ЦЯЛ СВЯТ САМО ТОЯ ЗАБРАНЯВА КАТО ЧЕ ЛИ МУ Е БАЩИНИЯ.

161

Надежда

преди 8 години

Надявам се *** да го настигне краят на Стамболов! Да го посекат със саби на "Раковска" и да се мъчи една седмица докато пукне!

160

Анонимен

преди 8 години

Само мраморирано месо /шарено/ от свободно пасли *** порода Абърдийн Ангус. Към 90 лв. килото! Никакво пиене, пушене и стрес. Аз по тоя начин не съм стъпвал в болница от 20 години. Разбира се не се осигурявам здравно и за пенсия, за винетка не съм се сещал от години.

159

бай Кольо

преди 8 години

Чудно ми е как лекарите,които са най-високообразованото съсловие, не могат да сколасат една елементарна организация на здравеопазването!Ами ще трябва този полуграмотен човек да ги наставлява!В края на краищата на всички болни се оказва някаква помощ,защото има принцип за безотказност т.е.МЗ да има един условен бюджет и да заплаща извършените здравни услуги,при строг контрол-която болница колкото си заработи.И да си има свой условен район.Да се махнат направленията и да има свободен достъп до спе

158

Анонимен

преди 8 години

Ей, тъкмо ще се научи народа да не яде и той вземе,че умре !Ще ядете слънчеви лъчи,сняг и асфалт,така парите ще ви стигат за всичко !

157

Асанчо

преди 8 години

И още нещо та тия нямат вкуспрепечена филия с мас и червен пипер ако фкуси друа песен ша запее

156

Асанчо

преди 8 години

Кат имаме впредвид че за тия гласоват интилигентните красивите и ранобудните значи е правилно не е ли тъй аз съм с осем години първи клас за мен тия са за карлуково но образованите ги любят ,тачат, и милеят за тях

155

Анонимен

преди 8 години

Защо ми скрихте "***"? Това е медицински термин за състоянието на пациента!

154

Анонимен

преди 8 години

Алйо и по малко свинска маз на филии да се маже че е не здравословно

153

Aaa

преди 8 години

А кой ядеше филиите с мас, а?

152

Анонимен

преди 8 години

тоя е само с високо кръвно,долу Москов,само сланината

151

ЧРЕВОУГОДНИК

преди 8 години

МИ НА НЯКОИ ПАРИТЕ НЕ ИМ СТИГАТ ЗА ОМАРИ, РАЦИ И ЧЕРЕН ХАЙВЕР-НЯМАТ СУБСИДИИ И РАЗНИ ЕКСТРИ ОТ ДЪРЖАВАТА И ОБЩИНИТЕ, А САМО ЗА МАЛКО СЛАНИНА!СЕГА ГИ ЛИШЕТЕ И ОТ ЗДРАВНИ ГРИЖИ!

150

сова

преди 8 години

Този доктор Москов трябва да отиде на лекар.