7

Joko

преди 8 години

"... All stars..."!?!?!?!? Като ни занимавате с тази гмеж поне пишете на разбираем български.....

6

Неа

преди 8 години

Те преди от "любов" не са намирали време един за друг , та сега заради пари ще намерят ... И предаванията ни са като турски сапунки .

5

ЗАЩО??

преди 8 години

ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ НЕ ХАРЕСВАТ ВЪЗПИТАНИТЕ А ХАРЕСВАТ ЧАЛГАТА,ИНТРИГАНТИТЕ ЛОШОТИЯТА НО НЕ Е ВИНОВЕН НАРОДА НИ А ТЕЗИ КОИТО ПРАВЯТ ТЕЗИ ПРЕДАВАНИЯ ТЪРСЯТ САМО ИНТРИГИ КОЙ ЩЕ ПРАВИ СЕКС И ТЪПОТИИ КОЛКОТО СИ ЩЕШ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ ТОВА ПРЕДАВАНЕ ДОКОЛКОТО ЗНАМ САМО В НАШАТА СТРАНА ИМА ТАКОВА В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ СА ГО ЗАКРИЛИ - ТОВА ШОУ НЕ Е ПОУЧИТЕЛНО ЗА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ - ПЪЛНИ СЕ ДЖОБА САМО НА ПРОДУЦЕНТИ РЕЖИСЬОРИ И РАЗНИ КОМЕНТАТОРИ КОИТО СЕМЕЙСТВАТА СИ НЕ СА УПРАВИЛИ ТРЪГНАЛИ ДА ДАВАТ СЪВЕТИ ....

4

pich

преди 8 години

Ето това е новина: 13-годишен с тумор дари 7000 лева за спасение на други !!Защо пишете за тези *** по-горе ???

3

Анонимен

преди 8 години

До българинЖените също искат читав и верен мъж. Ама напоследък такива почти не се срещат. Болшинството са заети да се обезкосмяват за гей прайдовете. Останалите ходят да дишат пръд.ните на фолкпевачките по чалготеките.

2

българин

преди 8 години

недопустимо е жената да си върти *** и тресе циците пред неграничен кръг от може,и мъжът до нея да го търпи.Помниш ли бройката на мъже с които си била?Ето това ни доведе до изчезване.Станала на 35-40 год.и тогава решила,че иска ново дете.А мъжът какво иска,не е важно.Запомнете-мъжът иска читава и вярна жена!Другото е разпад на нашето общество.затова се страхуваме от мюсюлманите и ромите.Защото ставаме вси по-малко.

1

салих

преди 8 години

Борислав не е стока , но Минчев е още по -долен. Да накараш някой да си снима определени части от тялото с обещание да му направиш услуга и след това , да намекваш ,че този не е съвсем мъж е ужасно.Това е форама на рекетиране.Миннчев е манипулатор и рекетьор.Това е начина му на работа.Обещава услуга , иска з атова срамни неща и после рекет.Червенкова за какво го защитава толкова не е ясно и коя е тя?Кой я определи като ВИП?