8

Анонимен

преди 8 години

до 6Викаш големите вериги с оборот не продават шарани от рибарници, дето са затлъстяли от мас вече на 1 килограм? Викаш оборота на големите вериги ще премахнат вкуса на тиня от шарана който е наготово отгледан в рибарниците? Ок, ще му кажа!

7

Анонимен

преди 8 години

Уникална гнусотия! Аромат на тиня и вкиснало в едно - невероятна комбинация.

6

Анонимен

преди 8 години

много кусурджиии виждам, че малко разбират от рибивзимаите си риба от доказани магазини или от големи вериги с оборотиначе шарана си е класика за празника кой както иска да си го прави

5

реалист

преди 8 години

Шаран и кисело зеле- две несъвместими вкусови аромати. Шаран да си мирише на шаран на Никулден....а киселото зеле си го сгответе със св.ребра или с пръжоли....

4

Анонимен

преди 8 години

4, шаран, но да си го хванеш от язовир в който не се храни рибата. Тоест див шаран и то да е най-много до 3 килограма пак за да не е мазен. А ти като си купиш 2-3 кила шаран от магазина, то той е отгледан 99% в рибарник, а в рибарника шарана е мазен и накъртва от мас направо. Яж си шарана, яж си рибната мас, братко!

3

Анонимен

преди 8 години

Шопската салата се прави с лук, а за никулден се прави шаран. С останалите рецепти марш на село

2

Анонимен

преди 8 години

Аз пък ви препоръчвам вместо шаран да си вземете 1-2 килограмов сом и да си го изпържите ей така чист. За мен е най-вкусната сладководна риба в България, но трябва да е малък за да не е мазен. Максимум 3 килограма. Колко вино изпива не е истина.

1

Анонимен

преди 8 години

Трябва да си много зле за да си купиш мазен шаран от магазина. Аз си взех Чернокоп- вкусотия отвсякъде! И друго- не можеш да сравняваш морската със сладководната риба, освен в редки случаи. Примерно речната змиорка е нещо уникално вкусно, но едно че я има рядко по магазините ни и второ че е много скъпа. В Метро съм виждал опушена змиорка за 99 лева килограма преди 2-3 години.