23

ДОКАТО НЕ ПОЛУЧИ

преди 8 години

няколко ЯКИ ШАМАРА БГ КОЛОНИАЛНАТА ОФШОРНА администрация няма да си научи урока

22

Кой-Той

преди 8 години

Както се е загрижила Русия да вземе и да прибере 1000 000 бежанци ,има много територия за това или да ги въоръжи и да ги върне обратно в Сирия да се бият за собствената си свобода май е по- добре

21

ХИБРИДНИ ВОЙНИ

преди 8 години

проповядва ПЛЕВЕЛА защото човека знае. Това не го е учил като млад комсоолец в школата на АОНСУ, но пък после що курсове на СОРОС е посетил и се е образовал човекът. СВАЛЯНЕТО на НАРОДНАТА ВЛАСТ у нас си е ярък пример за ХИБРИДНА ВОЙНА. Както и разпадането на СССР. Та човекът знае. Ама се опасявам, че от КУЧЕ КОКАЛ ТРУДНО СЕ ВЗЕМА и САЩ няма да пуснат лесно КОКАЛА да им слугува целия свят

20

Пътриот

преди 8 години

Боят настана тупкат сърца ни ...

19

Анонимен

преди 8 години

Ако има достатъчно *** българи на който им се мре - да отиват и са умират в Сирия. Няма лошо. Така само ще повишат съотношението между интелект/тъпотия в полза на интелекта. Ако са млади и нямат деца още по-добре.

18

Анонимен

преди 8 години

Какво очаквате от ***, която си е разрушила крепостите за да си построй коптори!?!?

17

Анонимен

преди 8 години

***, ей такава дазинформация и плюене са част от хибридната война. Плюйте по Плевнеллиев, че е "мека Мария", ама в случая е прав.

16

7

преди 8 години

До Усирей13 А ти какви други ценностиако ли не европейските изповядваш . Като не си европеец какъв си.............................Българин,който се не гърчее,заради които европейци и гърчеещи се Паисий е написал-"О неразумни юроде,Защо се срамиш..."...

15

Дрън-дрън

преди 8 години

Дрън-дрън! Още нищо не сме дали, руснакът фантазира и се задъхва от омраза към България. А що се отнася до коридор да летят самолетите им над нас, да оставим настрана, че НАТО няма да го позволи. Само си представете, че сваленият самолет не беше на границата Турция/Сирия, а на границата Турция/България. Ние не сме бойно поле и се надявам да не ставаме.

14

Пешко

преди 8 години

Айде, айде, кога савецките самальоти нарушаваха родното пространство, то според кутевизма това било просто тактически ход на Вова Стратега да се видело как сме щели да реагираме, че чак се подиграваха как можело управляващите да са такива баламурници. А иначе хуманитарният товар го видехме колко е хуманитарен

13

Анонимен

преди 8 години

ЗА НИКОГО НЕ Е ТАЙНА, ЧЕ ВСИЧКИ ОТ ПРЕСТЪПНОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО СА МАЖОРЕТКИ В ЧУЖДИ РЪЦЕ, ЧЕ СА ПРОДАЛИ РОДИНАТА НИ, ЧЕ СА БЕЗОЧЛИВИ И НАТЛИ ***, ЧЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ИМ СЕ НАЛОЖИ ДА ПОНЕСАТ "ЛЮБОВТА" НА НАРОДА.АЗ ПРЕДЛАГАМ ТОВА ДА СТАНЕ ВЕДНАГА, ДОКАТО СЪЩЕСТВУВА ПОНЕ МИНИМАЛЕН ШАНС ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ И ДА ВЪРНЕМ ДОСТОЙНСТВОТО НА НАРОДА.

12

Wind

преди 8 години

Ето така се вадят думи извън контектст, за да се манипулира обществено мнение. Ненчев това го каза след атентатите в Париж, след като Оланд поиска помощ от всички страни членки на НАТО. На въпрос на журналист дали бихме участвали в операция в Сирия, ако това е искането на Франция, Ненчев каза, че може да подкрепим не точно с военни, а с различни поддържащи дивизии - например химическа рота, военни лекари и т.н. Никога не сме изявявали никакво намерение да нападаме Сирия! Стига лъжи от братушките

11

ПРАВ Е 100 %

преди 8 години

Такива като ПЛЕВЕЛА и ТИКВАТА с подкрепата на ТУРСКОТО ДПС правят всичко да излижат задниците на американците. СРАМ И ПОЗОР!

10

Фесконтрол

преди 8 години

Ненчев е едно американско зомби, Митов е друго американско зомби. Плевела е зомби на Анкара. Баце е зомби на Тел Авив. Това не е България, това е Зомбия!

9

Анонимен

преди 8 години

Руснаците не се ли "бият" срещу ИДИЛ? Какъв им е проблемът в този случай?

8

Анонимен

преди 8 години

Ами участвайте бе, каналки.

7

Да

преди 8 години

Шамар от ляво, шамар отдясно. Кога двама си ги мерят, по добре стой на страна са казали. Но както политиците така и по форумите едните дърпат на ляво, другите на дясно. Като че ли някой се съобразява с тяхното мнение.

6

БЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА

преди 8 години

НЯМА ТАКАВА! Има слугински плонжове пред господаря от САЩ

5

Анонимен

преди 8 години

VELIK E NASHIAT VOINIK--MOGEM DA OTIDEM V SIRIA I DA POBEDIM ISLIAMSKA DARGAVA.

4

Анонимен

преди 8 години

Не съм съгласен с това, че наричате Шейнкман руски автор. Няма никакъв начин индивид с такава фамилия да е руски-па макар и автор.