11

мда

преди 8 години

Третата световна иде ,после халифати в Америка и Русия.

10

Анонимен

преди 8 години

Руският бомбардировач Су-24 не е нарушавал въздушното пространство на Турция и е свален на Сирийска територия. Нещо повече, турският самолет е навлязъл в територията на Сирия, а насочването срещу целта се е осъществявало от земята.

9

помнещ

преди 8 години

Близкият изток никога не е произвел мирни решения.Там винаги се е водила война .От самото начало .

8

Анонимен

преди 8 години

Турция свали самолета в отговор на унищожаването на стотици цистерни, превозващи петрол от Сирия. Целият петрол се е изкупувал от компанията на сина на Реджеп Ердоган. Когато Русия над 500 цистерни с петрол това силно опъна нервите на Ердоган и компанията му. Камионите превозват не само нефт, а и пшеница и исторически ценности. Самолетът е бил нападнат в сирийското въздушно пространство без предупреждение - технически невъзможно е да бъдат изпратени 10 предупреждения за 17 секунди!

7

Анонимен

преди 8 години

Тцъ. Тцъ. Тцъ. Ееерее баш пък точно конкетно за тоя случай не са разбрали и туй то. Иииии кво съвпадение и направо велика случайна случайност. Се така стаа да му се невидело

6

Alba Bulgarica

преди 8 години

абе почвам да се притеснявам, като ми мине някой американски самолет над къщата да ли да не го отмаам

5

Анонимен

преди 8 години

Тия престанах да им вярвам откакто правят нещо и след няколко години казват "Ооо то беше голяма грешка" Всъщност последните 30+ години почти всяко действие в глобален мащаб е признато като грешка от самите тях няколко години по-късно.То е ясно,че си правят т**** с глупаците.Сега дават зор да се ислямизира ЕС след няколко години ще кажат "Ами то беше грешка"...

4

Анонимен

преди 8 години

ЕВРОПА Е ПЪТНИК,А ОНЯ МАЗНИЯ ЩЕ ПУСКА ОРДИТЕ НА ПОЧИВКА ПО ПРЕКРАСНИТЕ ВИ ЗЕМИ,А ВОЛОДЯ НЕ ГО МИСЛЕТЕ ТОЙ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ ВАС ДОРИ И СТАРЧЕТАТА ВЕЧЕ СА С ПРОВИСНАЛИ НОСОВЕ ОТ ХОДОВЕТЕ МУ.

3

Размисли

преди 8 години

САЩ и Турция ислямизират света умишлено .За либерализма ,ислямът е отлична база за ново подчинено общество на един център .Очаквам САЩ да приемат исляма до 100 години и да обявят халифат.С някакво умма в която да влизат само олигархични магнати .Друго обяснение за тая протурска политика ,нямам .А вие? Освен в САЩ да се надигнат срещу либерализма,но това няма как да стане .

2

Анонимен

преди 8 години

Колко пъти ги предупреждаваха турците, ама те не Пък сега вой

1

boko bo

преди 8 години

Мдаа! Така както химическите оръжия на Ирак, свалянето на самолета в Украйна, организираните атаки на Кадафи спряма Запада. И много други. Блаженни са вярващите. И глупавите. Техният живот е по-лесен. Тези източници вече са компреметирани.