10

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега ще вдигнат и ТОКА на електората а тези с привилегиите ще го бият като протестира за цената !

9

възмутен

преди 8 години

За сетен път се уверих че тези хора от правителството са кукли на конци просто чрез разни манипулации вдигат ретинга на Б.Б.като предлагат реформи уговорени че той публично ке ги отхвърли/Уплашиха се и отмениха реформата в МВР,Проажници.

8

Анонимен

преди 8 години

Най злобния червен *** ще се пукне като балон от завист , че неговата партия БКП-БСП изчезна . Така е другарю , време е България да се оправи без да пречите .

7

Шаран_БГ

преди 8 години

Бе тия депутати акъл имат ли ? Как ще орязват привилегиите на тези, които ги пазят от любовта народна? Ами нали всеки на кръста си пищов носи. А под командването на някои има цели арсенали!! Тия хора / депутатите / не са добре. Може да вземат от говедаря, от овчаря, от пенсионера. Пенсионерите особенно -- всеки от тях има по две-три лехи домати в градинките си. От къде накъде? Някой даже и чесън садят ! Това подкопава националното достойнство. Знаети ли чесън как вони-чак в Брюксел смърди !!!

6

Анонимен

преди 8 години

Вече на всички става ясно къде ще отидат парите от винетките които рапоня рекламира!

5

Анонимен

преди 8 години

Протеста постигна целта си - управлеващи, депутати, министри се уплашиха яко. Сига от нови високи данъци ще пълним хазната - винетки , гражданска и още какви ли ще измислат след проба грешка.

4

Анонимен

преди 8 години

На около 80 % от полицаите трябва да им се удържат по 20 заплати преди пенсионирането , защото нищо не са свършили.

3

и каква

преди 8 години

До SeveNе тази компенсация от 20 заплати при пенсиониране?? може да е компенсация ако не са получавали заплати но това си е привилегия за куките

2

Калина

преди 8 години

бъдещата концесия на Летище София да се използват за оздравяването на БДЖ. В този случай няма да се прилага законовото изискване постъпленията от концесии да отиват в Сребърния фонд" - и нека краденето да започне сега!Мислех, че в тази опърпана държава вече няма какво да се краде, ама съм се объркала!Тия няма ли да си ходят, бе!!!!

1

SeveN

преди 8 години

*** , вие правите ли разлика между привилегии и компенсации?Привилегии ползват:1. Президент/прецедент 2. Министър председател3.Председател на народното събрало се, за да краде4 и други лица от държавния апаратКомпенсация и привилегия са две съвсем различни неща.