10

1

преди 8 години

Знаете ли каква е разликата между това да ви удари тока и човек ? На тока не можеш да си го върнеш. Същото ваци и за природата и човека. Най - добре е тези хубави хора дето са се събрали там да надживеят собствената си алчност, че когато природата награби обикновенния човек, той ще награби тях. Така си мисля аз поне.

9

от скрина с нафталин

преди 8 години

Дилемата на затворниците съм я учил в Университета преди 50 години. Изкарвате стари трикове от скрина с нафталина.

8

тихомир томов

преди 8 години

За климатичния убиец не знам , но такъв шанс за ИДИЛ цялото Изпълнително бюро на евреите на едно място скоро няма да има .

7

Какви учени

преди 8 години

Незнам дали разбираш ,че технологиите не решават нищо ,ако не са в ръцете на морални хора.Западът имаше научно превъзходство ,когато беше морален и религиозен .Днес новите технологии може да попаднат един ден просто в ислямските страни - или купени или просто един ден ще ги вземат както САЩ и СССР си взеха оръжията на Третия Райх.Та какви ти учени ,хора ни трябват.А се видя,че новите технологии произвеждат само ***.

6

учените са виновнса

преди 8 години

Нали науката направи тоя див капитализъм без морални ценнности и точно те са за изхвърляне отвсякъде . След като направиха политиците на парцали иде техния ред.

5

казал ,ма недознаял

преди 8 години

Казал беше,че Клинтън ще влезе с армия в Сърбия ,стана ли това ?Стана ,ама друг път.Каза,че Обама бил велик президент ,каза ли го ,каза го .Вятър работа е тоя Совов. Лукановски *** дето баш само говори .

4

дали е истина

преди 8 години

Абе Тома Томов не знае и той нищо ,какви ти учени ,на тях пък хептен не им вярват,нали те ни насадиха на пачи яйца,че щом нямало Бог дайте сега науката да решава съдбите ни .И какво ,пак в изходно положение.Тома Томов не разбира ,а върви след събитията.Иска му се промяна ,но пак в теорията на старата либерална школа.Е,няма вече как . .

3

Анонимен

преди 8 години

6 коментара за климата и 60 коментара на предишната статия за това кой къде се снимал.Как да спасяваме света при това положение?

2

теория

преди 8 години

Заговорниците мислят ли мислят как да влязат в рая през иглени уши .

1

Продължаваме напред

преди 8 години

до пълното унищожение на света.