19

vivian

преди 8 години

Мили и чисти душички са и котките и кучетата, макар че аз лично харесвам повече писаните :)

18

Анонимен

преди 8 години

Прекрасни, мили животинки. Успокояват ни след контакта през деня с дивата ни "цивилизация". Закачливи, изобретателни, дисциплинирани. Лекуват и притъпяват болки - главоболие, ревматизъм, аритмия, топлят ни краката. И, за разлика от човека, са благодарни за всяка ласка и късче храна, което им давате, и което в повечето случаи ви е излишно. Но някои не.човеци предпочитат да хвърлят в кофата за *** излишната храна и тя да гние и см.ърди там но да не я дадат на гладно животинче - птиче,коте, куче

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4Вониш, "драги" ти! Вониш на дълбоко, помий.но невежество. Ако беше завършил поне 8-ми клас, щеше да можеш да четеш и да научиш, че котката не вони, тя неперкъснато се мие. А на теб ти вонят и краката (горките ти съжители) и устата ти. Както и онази чест от тялото ти под кръста и пъпа. Как изобщо влизаш в трамвая, и как те търпят в работата ти, освен ако не си кло.зеточистач, което е най-вероятно.

16

Анонимен

преди 8 години

До генчоНевежа! Такива като теб са неблагодарниците, хора с нисък произход!

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4, 5 и 6Патологии. Псих.ари, които считат, че светът е само за тях. А бе, мухъли, вие сигурно не се.рете, не при.пи.кавате всяко дърво, не хра.чите навсякъде, не пускате тихо газове в траспорта, не смърдите на пот, защото със седмици не вземате душ, имате гъбички по краката и под мишниците, а смрад.та от цигарите ви се носи навсякъде заедно с туберкулозните бацили от разядените ви дробове. А колко пъти се заразявахте от жриците и хвърляхте марлите си през прозореца? За арест сте!

14

onz

преди 8 години

Победител в събота стана Руска синя котка - гост от Гърция, а в неделя най-голямата награда на изложбата грабна представител на породата Мейн кун от Румъния.що ли се не учудвам на избора на журито...

13

vlady

преди 8 години

Първото животно спътник на човека е хлебарката опитомена още преди развитието на земеделието.

12

Анонимен

преди 8 години

"Не са ли пет врабчета продавани за две пари?Но нито едно от тях не е забравено пред Бог"Лука12:6

11

Анонимен

преди 8 години

"...ина, разбиа само от зверски бой! За още по - голям бой са собствениците на подобни мекотели обаче!"......... Това ,което чуваме са думите на злото и примитивния садист,който не умее да обича или оцени прекрасните качества на котката както и на хората без съмнение.Жалко ако такова човекоподобие има деца,които да се опита да направи като него

10

Гого

преди 8 години

Хах, прекрасни са! Благодаря за снимките! Подобрихте ми настроението :)

9

Анонимен

преди 8 години

До варваринтакива като теб са изродикато не си го искал да го беше оставил в някой парк

8

Анонимен

преди 8 години

всички животни са хубави и благородни ... за разлика от хората, които 90% са ***.глупавия човек се мисли за венец на сътворението, убеден съм обаче, че врабчето което скача по двора е по-мило на бога от който и да е човек

7

Вера

преди 8 години

podkrepiam s dve ruce mnenieto ot komentar 7!

6

варварин

преди 8 години

Имахме навремето котка, докара я бившата ми, търпях дълго време набезите на тая напаст -мяукане, среднощно ядене, съпроводено от мляскане и хръпане на гранули, миличкото сладко котенце то, ой на мама, горкото, вдигане на невъобразим шум, унищожи ми мебели за хиляди левове, изпочупи ценни сервизи, цялата къща направи на ***, две счупени плазми. Пробвал съм във времето с добро, не помага, и с лошо пробвах, пак не стана, накрая хванах една лопата и БОЙ БОЙ БОЙ ДОКАТО ПОДБЕЛИ очите!

5

коткомраз

преди 8 години

домашната котка е машина за лаИна и пикоч, гнусни и нечистоплътни животни!

4

Анонимен

преди 8 години

Котката е супер егоистично, нагло и безполезно животно! Говоря за тези мекотели, които биват отглеждани в апартаменти! Ако е котка на свобода, тогава съм за - да лови мишки например. Но домашната котка е отвратително нещо - руши имуществото, сер3 и пика, вони, ръси косми, мяука, вдига шум, не се съобразява със топанина, разбиа само от зверски бой! За още по - голям бой са собствениците на подобни мекотели обаче!

3

персиец

преди 8 години

Няма по любвеобилно и вярно същество от котката.Имам и куче голден ретривър и пресиеца Джон.Неописуема обич между двата домашни любимеца.Белите които прави персиеца са само когато е разгонен.Иначе е прекрасно същество с характер и дяволия.

2

Анонимен

преди 8 години

Прекрасна галерия,котето и кучето-спътници на човека от векове,разбира се и жестоко измъчвани от садисти,които махат ноктите на котките(което е равнозначно на отрязване на човешки пръст от края му до +първото кокълче),и вързване на кучето на вериги като постоянен начи на съществуване,което е присъщо за най-низшо и недоразвити и садистични човешки мозъци,всички котета са уникални независимо как изглеждат.

1

Анонимен

преди 8 години

Прекрасни!