75

Ели

преди 8 години

Колко пъти му свалят имунитета на този човек и защо е още на свобода?Нагълта се с пари от скат го разбраха що за ла*но е, "симпатизантите" му са платени ,да не забравяме, че се замогна от това, че изрита "хората от народа", истинските националисти от "Атака"по простата причина, че нямаха парите,които им поиска за да останат в партията,а те никак не бяха малко....На тяхното място дойдоха някакви бизнесмени, "депутати ",които си перат парички и шоуто си върви а зрителите само гледат...

74

Анонимен

преди 8 години

Цирк "Цацаров-октоподски"

73

приказки без край

преди 8 години

В парлам.тоалетна Волен изпуснал доста биогаз и един екопарламентарист иска да сезира глав.прокурора за необосновано замърсяване на околната среда и отнемане на имунитета Воленов.

72

Анонимен

преди 8 години

Samo na men li mi se struva che snimkata e manipulirana? Na momicheto sa mu boiadisali ustata da dadut poveche dramatizum, a na videoto niama takova neshto

71

атакист

преди 8 години

Всичко това - свалени самолети, Турция и Русия, атентати в Париж, форум за климата... Всичко това се прави за да се отклони вниманието на обществеността от безчинствата на прокуратурата срещу Волен Сидеров.

70

Болярин

преди 8 години

Всеки нормален човек гледал второто видео може да прецени че Сидеров или е дрогиран или не е в ред , но той е такъв ербап само когато около него има от неговите горили или медии да прави сеир и да се има за велик .. пълен *** !! Вън от парламента!!

69

Анонимен

преди 8 години

Добре бе като гледате тва видео според вас нормално ли е?

68

Анонимен

преди 8 години

Волен изчаткал крайно горкия

67

Анонимен

преди 8 години

Абе какви са тия нашите полицаи, бе, хора! Кекави ли са? Кай ги подхване, все ги бие!!!

66

Анонимен

преди 8 години

лошо няма за всички простотии да му се търси сметка, въпросът е по-бързо да се решават нещата, не да се чака с години, решават че е виновен вкарват го в затвора и готово, решават че е невинен и готово, няма трето решение

65

Анонимен

преди 8 години

Ако има избори днес ПП Батака няма да им мине номера. С под 50000 гласа сбогом на парламента и субсидията. Вече всички видяха колко му е акъла.

64

Анонимен

преди 8 години

доста *** тук. няма как да спасят волен от самия него си...

63

Анонимен

преди 8 години

ПРЕДИ 10 ГОДИНИ КОГАТО ОЩЕ БЯХ 16-СЕТ ГОДИШЕН НЕВРЪСТЕН ЮНОША ,ЕДИН ДЕН ДОКАТО ПЪТУВАХ В ПРЕПЪЛНЕНИЯ ТРАМВАЙ НЯКОЙ МЕ ХВАНА ЗА ЧЕТАЛА И ЗАПОЧНА ДА МИ ОПИПВА И МАЧКА АТРИБУТА ,ЗАТОВА АЗ СЕГА ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ Е БИЛ РАДАН КЪНЕВ-РАДА ДЪЛБОКАТА И ЗАТОВА АПЕЛИРАМ ПРОКУРАТУРАТА ЧРЕЗ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ ВЕДНАГА ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ И ДА ПОИСКАТ СВАЛЯНЕ НА ИМУНИТЕТА НА РАДАН КЪНЕВ И КЪНЕВ ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН ЗА РАЗВРАЩАВАНЕ НА НЕПЪЛНОЛЕТНИ И ПЕДОФИЛИЯ.

62

Анонимен

преди 8 години

Полицая залитна падна счупи си врата и сега е освидетелстван в ТЕЛК :) . Защо се занимавате с глупости а не пишете че в момента резервата с Странджа планина е населен с повече от 4000 бежанци и навсякъде има дрехи, бурки шалвари, *** пластмасови бутилки и смет! Кой ги пуска тези и защо замърсяват резервата? Ислямистите заравят оръжието си в горите и чакат само сигнал да се организират и да го изровят.

61

Анонимен

преди 8 години

Значи във второто видео репортерът задава въпрос "Каква е тази мълчалива подкрепа за ДПС?", Сидеров нарича екипа на СКАТ *** и след това Сидеров пита защо репортерът наричал българския народ *** и иска извинение от него в продължение на 10 минути? Диагноза - душевно волен.

60

Западноевропеец

преди 8 години

Защо ли не се учудвам???

59

Анонимен

преди 8 години

Не е вярно, че Сидеров и Атака ще вземат 15%. Авторитетната социологическа агенци Алфа Рисърч доказа с цифри, че Атака са под 1%, а смелият български президент господин Плевнелиев е увеличил рейтинга си с цели 4%!

58

до 99

преди 8 години

"какъв човек"?! хаххаахха пръдлив селски ***. да не би да имам честта да си говоря със самия господин сидеров?! с тва белокосо смачкано ***, страшилището от детския гардероб? скапан алк, мечтай си за 15%, скоро ще ближеш тоалетните чинии.

57

Анонимен

преди 8 години

До do 97 *** ще викаш на баща си дето е направил да се пръкне такъв *** като тебе ,нещастно шорошово говнце-ясно ли ти е ***,след като нямаш доводи да водиш нормална дискусия няма да обиждаш нещстник ,защотио не знаеш какъв човек може да си обидил и да те намерят после някъде натрошен

56

do 97

преди 8 години

братле, ти нормален ли си? четеш ли новините?! какви 15% уе, ***?! шефчето ти е нахлуло на сцената на детски концерт... преброй бавно до три и осъзнай какво значи това, а после ходи да изпиеш едно и да поспиш.