8

<><>

преди 8 години

Идваш на рибарника ....хващаш си шарана .....кихаш ми 4-5 лв на кило и си готов ! Хем ще видиш с какво се хранят рибите , хем къде са израснали ..........тия един бог знае с какво ги тъпчат да стават по бързо тлъсти !

7

анонимен

преди 8 години

Без риба на Никулден!За същите пари, че и по-евтино, ще си купя свински пържолки и няма да съжалявам.И без това рибата стана безбожно скъпа, а да не говоря и безвкусна, както и с неизвестен произход, независимо какво пише на етикета. Реекспорт най-вероятно и уловена от кой знае какви замърсени води около Япония.

6

Анонимен

преди 8 години

с тия цени единствените шарани сме ние

5

Анонимен

преди 8 години

Като вдигнат цената, една консерва ще си взема колкото за традицията и толкова.

4

анонимен

преди 8 години

аз цяла година ям сьомга на никулден агнешко

3

Анонимен

преди 8 години

Винаги ми е било странно как хората ядат някакви неща само заради традицията. Ами, на мен рибата ми е гнусна, да не говорим че плува в най - голямата мръсотия и накрая търговците надуват цените, защото ден година храни... докато има кой да им се връзва ;)

2

300 лева заплата

преди 8 години

Ще караме на пангасиус или копърка.

1

Елемаг

преди 8 години

Тука до нас има законно арендован язовир.Плаща се уловената риба от рибаря само 4,50 за шаран,а таранката без пари защото яде храната на шарана.Честния арендатор според вас нерегламентиран пазар ли е?И шарана още си кълве сносно.