22

ПорЦелан

преди 8 години

Двама поляка - три мнения!

21

TRUE

преди 8 години

До UPRISINGBRAVOOOOOO 100 / 100Poliak ne bi go kazal po dobre. Bravo!!!!Opasiavam se samo che 90% ne razbirat za kakvo pishesh i zashtokazusa na Poliacite im e drug...BRAVO!!!

20

Къш от БГ,тракторист

преди 8 години

До ТашоАааа..тракториста е е много ларж,когато другите ги трепат! Я,питай го дали ще пусне роднините си в сухопътна операция..ще му отпадне присадената коса и странно тънките вежди..от ужас!

19

Православен свят

преди 8 години

До DDRДо Мехмед и Исак Ха-ха ! Както винаги сте единни..от една семка сте излезли..но ние православните не сме *** да ви играем по свирката,чехълчета! Ясно Моше ?

18

руский

преди 8 години

Значит ты не любиш Росии...25..??!Не хочеш воювать в Сирии...??!Тогда --ты не *** а терорист!

17

Анонимен

преди 8 години

До въпросАко говориш за изтребените по времето на комунизма и прокудените(както и веднага след дворцовия преврат 1989) - поне с тях сега не сме съюзници !

16

UPRISING

преди 8 години

21Тези, дето избиха елита на нацията им край Катин.И разделиха земята им на две с нацистите.И които пасуваха, докато Варшавското въстание бе удавено в кръв от нацистите.Да, ТЕ са другото лице на Фашизма - КОМУНИСТИТЕ !

15

Добре е бе Ташо...

преди 8 години

Нека Г-н Министъра на войната , прати нашите комунисти и атакисти да се бият ---за руските бази в Сирия!ВОЛЕН --ще е ДОВОЛЕН,ХА,ХА,ХААААААААА.....!!!!!!

14

МНОГО ПРАВИЛНО:

преди 8 години

НИКОЙ В ЕВРОПА НЕ ИСКА ДА СЕ БИЕ ЗА ......РУСКИТЕ ВОЕННИ БАЗИ В СИРИЯ!НЕКА ФРАНЦИЯ ---ОЧИТА ДЕЙНОСТ..ха,ха,хааааааНЕМА ЛОШО!При толкова комунисти и левичари в Европа ----НЕКА ТЕ СЕ БИЯТ ЗА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В СИРИЯ!!

13

ha ha

преди 8 години

Всеки да помага кой с каквото мoже, от Поляците очакваме.ябълки и водопроводчици, нали с това са известни в EU.

12

Анонимен

преди 8 години

Никога Турция в Европа-това е троянския кон на исляма!

11

Иван

преди 8 години

Страхлива, сива, мишка е Полша. Беше и добре когато руснаците се биеха да изгонят немците от полска земя, а сега поляците мишкуват и неблагодарно премахват паметни плочи на загинали руски воъници за тяхната държава. Ако потока емигранти се насочи към тях съвсем друго ще говорят. Двулични страхливи същества.

10

до 11

преди 8 години

До DDRНикой е те спира! Що *** от Европа отидоха в Сирия да се бият, ти що правиш изключение?

9

анонимен

преди 8 години

Естесвено, че ще откажат! Държавниците им имат нещо в главите си, не се набутват заради чужди интереси.

8

DDR

преди 8 години

До МехмедКоментара ти е право в десятката.Бившите соц. страни се показаха до сега като доста келепирджийски настроени, страхливи и със стокхолмски синдром спрямо Русия.Солидарността я разбират само когато имат да взимат, но когато трябва да дадът, от девет дерета карат вода и вият на умряло. За това и са мизерни в сравнение със Запада - повечето са с мизерно и късогледо мислене което не стига по-далеч от обяда за утрешният им ден (и ако може да е безплатен)

7

Анонимен

преди 8 години

И ново доказателство, че страните от Вишеградската четворка са по-адекватни от безумците Германия, Франция, Белгия и сие.

6

БАЧКАТОР

преди 8 години

Прави са поляците. Докато ЕС не принуди Билял Ердоган да спре да изкупува петрола от ИД сирийската трагедия няма да свърши. Семейството на Реджеп ердоган се къпе в арабска кръв.

5

Мехмед

преди 8 години

Ако Русия реши отново да заграби Полша,може би Франция също ще предложи политичесла подкрепа.Източноевропейските държави са свикнали да се възползват от европейската солидарност,но когато дойде време те да покажат солидарност започват да шикалкавят

4

Анонимен

преди 8 години

Rusia prashtala islqmisti v Siria ot Dagestan,a 4 ruski firmi prodavali petrola na IDIL na ASAD

3

Анонимен

преди 8 години

Който е надробил чорбата -да е сърба !!!!!!!!!!