11

Климент

преди 8 години

Гражданите на Враца поздравяват БСП и г-н Миков, че приютиха инж. Николай Иванов. След успешен фалит на най-бедната община Желаем на инж. Николай Иванов успешно да фалира и най-загиналата партия.

10

Мунчо Мучачос

преди 8 години

Гол член гласува за ....оял се член милионер-олигарх-феодал.Еееее другари,не е справедливо.Къде изчезна лозунга" Братство,равенство,на всекимо според нуждите,на всекиму според потребностите"

9

Анонимен

преди 8 години

Още съществува ли тази БКП ?

8

Анонимен

преди 8 години

Уж социалисти,а са капиталисти.Превратаджиите от БКП свалиха Тошо от БКП и се преименуваха в БСП.Разпределиха си икономиката на БГ,ограбиха народа с мутри и пирамиди и станаха крупни индустриалци,земевладелци и банкери.Е,бъларина най беден в ЕС,но си имаме ЕЛИТ от БСП забогатял за една вечер след преврата "рискувайки" живота си.

7

Киро

преди 8 години

Няма общество без две основни сили - лява и дясна. БСП ще се наложи, има и ще има важно място и значение в живота на страната. Поддръжниците на ГЕРБ се топят, лидерските партии като ГЕРБ нямат бъдеще, защото са изкуствени и зависят от един човек.

6

До антикомунист

преди 8 години

Антикомунист ли? По-скоро динозавър, защото още се бориш с комунизма, който всъщност никога не е съществувал. Още ли дашате- такива като теб "антикомунисти" сякаш изпълзяват от някакви дупки.

5

Мунчо Мучачос

преди 8 години

Търсим нови членове тип "***",които да са комплексари,нискообразовани,да си плащат членския внос,да гласуват за БСП без да осъзнават каква е целта!

4

процедурно питане

преди 8 години

Тези капиталисти ли са или бащите им са били членове на БКП(Българска Капиталистическа Партия). Черените станаха най-богатите хора след 10 октомври.

3

Анонимен

преди 8 години

Коч компания без членка.

2

Апостол Апостолов

преди 8 години

Бравос! Вече и в ИБ на БСП има един ***.

1

Анонимен

преди 8 години

Подходящи хора. Загубил във Враца, загубил в Криводол, сега ще кове успешната политика на партията