51

Анонимен

преди 8 години

Много ви се иска да е САЩ срещу РУСИЯ но тоя път, ще си е само ТУРЦИЯ срещу РУСИЯ. Американците се отдръпнаха от тоя проблем даже американски генерал се е изказал,че Турците ще правят и още такива провокации и следва да бъдат изключени от НАТО.:D

50

АТАКИСТ

преди 8 години

до , 76 За нашия манталитет е ясно, но братушките пак ни прощават, защото са най-големите! А най-големите само могат да простят такова поведение като нашето, защото са именно широкоскроени!

49

Станойчо,

преди 8 години

Путин е държавен глава на една от Великите сили. По това време прадедите на шебека живееха в Чичо Томовата колиба. Дали и какви договорки и споразумения има и дали Путин дължи обяснение на Пентагона, съмнявам се да се е чуло в Ахелой.

48

Анонимен

преди 8 години

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския===============Мдаа....най вече Хр.Ботйов....СЕДНИ СИ.СЛАБ(2)

47

жужето

преди 8 години

пак си е насосало, каквото му е удобно да каже!

46

Анонимен

преди 8 години

От едната страна е Путин,от другата анонимни източници. Да застнат с имената си зад думите си,иначе твърдението е безпочвено. Аз също съм анонимен източник,моето мнение дали е меродавно?

45

АТАКИСТ

преди 8 години

до 62Русия никога е нямала приятели и затова се е справяла САМА винаги с м.ър.шите! Но има привърженици в лицето на българския народ, които й е благодарен и мнооого други народи по света. А като си говорим за ***- тролът май си ти! Поредния о.л.и.го.френ, който иска да ни втълпи, че Русия е зло за българският народ. Такива неблагодарници като теб трябваше наистина да се родят с мюсюлманско име и да ги обрежат като малки! Т'ва заслужавате!

44

Анонимен

преди 8 години

До: Българизирания Ром (Дасикане Рома) който чете История на България на руско-ромски:Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката.

43

елементарно

преди 8 години

Русия почна войната в Сирия да унищожи избягалите бандити от кавказ А турските фесове да не се правят на ощипана мома защото от 1992 г. те поддържат тези бандити като Чечня ,Дагестан

42

Анонимен

преди 8 години

Абе тез двамата анонимни източника що *** стресират така?Аз тука кротко си паса трева и съм си приготвил 2-3 домата с колците да не стават зян.

41

Barni

преди 8 години

Анонимно опровержение на официално изявление, моментално подето от всички медии?Класика!

40

до: 61

преди 8 години

Руснаците смятат, че ние сме славяни, и започват една културна експанзия към България. Идеята е да се овладеят тези земи и евентуално да се достигне до Цариград. Започва масова пропаганда, че българите са славяни и че страдат много. Но в България са идвали много умни хора от Русия и един от тях Достоевски, е описал по доста по-различен начин как живеят робите. Аз му имам доверие.

39

АТАКИСТ 4.03.91г

преди 8 години

ДА ОСВОБОДИМ АЛЬОША ОТ НАРЯДСъветската армия е страж на мира-тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на легендарната Червена армия Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила.Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали.

38

Анонимен

преди 8 години

А пък всички знаем как голямата лай*о крация никога не лъже.

37

Анонимен

преди 8 години

До АТАКИСТНе виждам за кво се напъваш с идиотизмите си. Отдавна никой не обръща внимание на трольовите

36

до 61

преди 8 години

Не бе атакист. Направиха го советските солдати след 1944г. Който не беше русофил или в урановите рудници или пред пушките на шумкарите.Любовта към Русия беше задължителна и извратено насилствено наложена.

35

Анонимен

преди 8 години

"...позовавайки се на двама американски служители, пожелали да останат анонимни."Една жена казала...

34

АТАКИСТ

преди 8 години

до 59Заблуден младежо, Путин не е посял семето на русофилите в България, а това го направи Русия на 3-ти март 1878-*** година! Ъндърстейнд ми, чоджук?

33

Анонимен

преди 8 години

Какво общо имат тука САЩ та ги намесват ето че Ердоган е ена марионетка на САЩ тогава конците се заплитат тоест се разплитат.

32

Анонимен

преди 8 години

Ха така...освен всичко друго, Путин се оказа и лъжец