16

1

преди 8 години

След 10 години по-голямото братче на удавилото се дете ще взриви сладкарница с бели деца в знак на протест срещу нетолерирането на ислама.

15

????????????

преди 8 години

А ,ЧЕ ТОЙ ТОЗ НЕ БЕШЕ ЛИ ТРЪГНАЛ КЪМ ЕВРОПА ДА СИ ОПРАВЯ ЗЪБИТЕ..КЪДЕТО ДЕЦАТА СИ ГИ НЯМА ЗА НИЩО ТА ДАЖЕ И СПАСИТЕЛНИ ЖИЛЕТКИ НЕ ИМ ВЗЕЛ..ЯСНО ПАК СЕ ЗАПОЧВА С МАНИПУЛАЦИИ.

14

Щиглиц

преди 8 години

Мустафа, детето паднва във водата. Да го вадя ли или ще си праим ново?

13

moi

преди 8 години

Горката малка душица, колко е страдала. Огън да гори простия му баща. Жал ми е за детето :(

12

някой

преди 8 години

Хора, спрете! Тия идват, ограничават се в техните млцинства, жалват се, ревЪт, накрая пак са пренебрегнати. Горките. Ами те са всички млади, стройни да ходят да си воюват за свободата. Не да ревЪт, че не ги искат тук и там. Ами от толкоЗ бежанци, мигранти и имигранти па да вземат да се вдигнат и да си извоюват ... каквото си искат. Защо идват насам? Да си пият кафето из Европа. Ами нали са мюсюлмани има много такива държави.... защо тук?!!!

11

анонимен

преди 8 години

така си е,на плажа в Бодрум се удави детенцето,даже на спасителя си пише на гърба му JANDARMA,не знам ква Гърция я е подгонила Славова..........

10

Анонимен

преди 8 години

Nie ne se sardim na detenceto. A na kovarnata islqmska invaziq, koqto ve4e stana qsna na vsi4ki.

9

Анонимен

преди 8 години

Като почнат да ги гърмят друга песен ще запеят.Всъщност те са ***-нали наскоро някакъв талибан ги гърмя в Парламентът им.И какво? Ми нищо.Има доста ненормалници в Канада.Имат си дори света църква на сатана- с обърнатите кръстове дяволските символи и тн и тн. Нека си вземат и няколко милиона ислямисти- екстра ще им дойде тъкмо ще им оправи генетичното наследство.

8

Анонимен

преди 8 години

Gorkoto detence! To nee vinovno za nishto za da mu se sardite!

7

Анонимен

преди 8 години

Така им се пада на канадците! Да отглеждат буби...

6

ъ-ъ-ъ-ъ

преди 8 години

След убийствата в Париж, някакви *** подпалили единствената джамия в Питърбъро - градче с около 70 000 жители. За няколко дни хората в Питърбъро събират пари за ремонт на джамията, а междувременно местната синагога предлага на мюсюлманите, които искат да се молят, да идват при тях. Не че няма радикализирани елементи тук-там в Канада, но положението не е като в белгийските предградия.

5

Анонимен

преди 8 години

Бог да прости и Канада! Тия явно са си поставили за цел да налазят и унищожат всички континенти.

4

Анонимен

преди 8 години

нещо се объркахтето не стигна до гърцияСлавова,слабона турски плаж се удави

3

Анонимен

преди 8 години

Това преселение е организирано, кой каквото й да казваИ преди е имало войниСамо виетнамците бяха от полза( поосвободиха ни от бездомните кучеtа).

2

изнервен

преди 8 години

Айде и тези ще ги превземат скоро. Какво правите, бе канадци? Не разбирате ли за какво става дума? Дават статут на чичото, жена му и петте им деца - след 20-30 години само това семейство вече ще са 50-60 души. А взимате още десетки хиляди мюсюлмани. Бог да ви е на помощ.

1

Анонимен

преди 8 години

Не Гръцки плаж. Като преписвате поне правилно преписвате