17

онбашията

преди 8 години

ах, къде останаха висшите толерастки принципи и "по-добре десет виновни ненаказани отколкото един невинен наказан", защо уволнявате хора само по подозрение бе? и как стана така че във франция за некадърност не можеш да уволниш никого, но щом е "подозрителен" изведнъж се оказва че няма никакви бюрократични пречки?

16

Анонимен

преди 8 години

Коментар 16 беше зотговор на коментар 13, бъг във форума.

15

Анонимен

преди 8 години

До До11 Голям Лъжец си и празен демагог. Парите за желязнта църква не са от турската хазна, по-голяма част от тях са си български дарения.

14

Членска карта №7

преди 8 години

до 13А тези хора си бяха местни и си живееха там отпреди турците да се домъкнат от пущинаците на Азия. Докато в Европа, навлеците от Северна Африка искат да променят културата на местните. Франция също си живееше тихо и спокойно допреди 30 години, но това свърши...

13

Членска карта №7

преди 8 години

До 13Има нещо такова в Турция. Картината която описвате се е вярна, но защо не е лошо да разкажете как се стигна до това мирно съжителство! Нали там първо изклаха арменците, гърците, християните в Диярбекир... С терор се постигна и с намаляване популацията на различните!

12

starija hush

преди 8 години

Pravilno.

11

Анонимен

преди 8 години

Само малко разсъждения. Как ли би се чувствал един християнин, да речем, в Турция? Дали изобщо ще бъде нает на работа? Ще има ли приятели, как ще се държат с него комшии, познати, ако има такива, не ай си боже да демонстрира вярата си по улиците? Май отговорите са ясни, а?

10

Анонимен

преди 8 години

Сега тия с загубената работа и да не са радикални стават от раз и проблемът е по-голям. Затова или не ги пипайте , или ги хващайте за якичките и навън. Щом имаш радикални възгледи, нямаш право на гражданство и пребиваване. Всеки кой откъде е . Там да се радикализират колкото си искат.

9

изнервен

преди 8 години

Изтървана работа и дано да не е късно. Явно с толерантност и добро няма да стане. Видяхме докъде я докарахме така - качиха ни се на главите, а сигурно и ще ни ги отрежат при първа възможност. Затова тормоз и вън от Европа.

8

Анонимен

преди 8 години

Това трябваше отдавна да стане. И не само на летището. Тези сигурно всички са мюсюлмани. Само че сега на един кораб и да заминават към Тунис и Мароко. Няма да се оправим ако Европа не се изчисти радикално от тази ***.

7

биров

преди 8 години

Бялата раса не може да се интегрира,гените са такива.

6

Анонимен

преди 8 години

Ако трябва и на духове ще има лов. Само така. Съмнение до дупка. Докато не почнат сами да си говорят.

5

Анонимен

преди 8 години

Ловът на вещици започна.

4

Анонимен

преди 8 години

Правилна мяркаСлед 11.09.навсякъде трябваше да е прирожена"Чаровникът"( според днесбг)-терорист -Абдесрам също " работел" в градсия транспорт??

3

Хъммм

преди 8 години

който е минавал през летището знае за какво става на въпрос , почти няма туземец в обслужващия персонал , по простата причина ,че всички услуги се предоставят от фирми подизпълнителки , които за да спечелят конкурсите предлагат най-ниската цена , и за целта наемат който им работи най-евтино

2

чукча

преди 8 години

Че то тука цялото президентсво и парламент трябва да уволним - те наште се целуват с Ердоган като стари любовници, калнът се пред турския флаг и по големи терористи за българския народ от тях няма . Да идва Путин и да ги отведе в Сибир да чукат камъни с малки чукчета като чукчите. Ама какво сериозно ви говора - светът се промени , при една заплаха за война - веднага ще духнат на вилите си на Карибите при братя Галеви - техните мили съседи

1

Анонимен

преди 8 години

Арабсконегърскка ислямиска Франция хаха това ни чака и нас!