20

Анонимен

преди 8 години

Oвце

19

Крум

преди 8 години

Никакви намаления нямаше. Беше пълна порнография.

18

+_+

преди 8 години

Китайските ментета яко са вървяли на солена цена !

17

Анонимен

преди 8 години

смешници, имитатори, ***. българи.

16

Анонимен

преди 8 години

"Аз никаква истерия не видях по черния петък. Истерията се опитват да я създадат джурналята."Да, да, затова днес киснах в 1 час в задръстване, заради журналистите. Целият Черни връх беше затапен заради консуматорите.

15

Анонимен

преди 8 години

Доста е тъжно да гледаш как млади хора се ръгат, бутат и тъпчат, за да си купят някакви абсолютно излишни вещи, само защото са "намалени". Гледах някакъв репортаж за задръстванията, които днес са ставали по Моловете - тъжна картинка. Да изгубиш 1 час да паркираш, после да се ръгаш в тълпата, накрая 1 час, за да излезеш от паркинга. И всичко това, за да спестиш 5-10лв. Даже и в повечето случай и толкова няма...

14

Марко Т....

преди 8 години

...Аз пък чакам ''Черен Петък" за Винетка и ''Гражданска отговорност".

13

Анонимен

преди 8 години

До :-) 12Не си сам/сама.Ако знаеш само колко леваци има като теб в тази балканска селска държавица.......ще ти олекне.За Бойко ли гласува или за Сайдера?

12

ХА-ХА-ХА

преди 8 години

"Истерия по "черен петък" и у нас"Видяла жабата че подковават вола, и тя вдигнала крак.СМЕШНИЦИ.Къв черен петъ, кви пет лева???Клоуни.По света хората се бутат по магазините защото после ПРЕПРОДАВАТ купеното на двойна и тройна цена. Ако някой продаде и с един лев по-скъпо това което е купил в този ден нека ми се обади да му дам 5 УевЪ!Само че е повероятно купеното днес да си го купите по-евтино УТРЕ, балъчетаааа!!

11

Анонимен

преди 8 години

Хиляди щурмуваха магазините, за да се убедят лично, че табели за намаления има, но по-ниски цени няма. Черния петък по български е нещо различно от останалия свят.

10

:-)

преди 8 години

Миналата седмица черен петък беше обявил сайт, чието име не споменавам. Купих си обувки за 170лв.... Хубавки са... Бяха и намалени от 380лв. Вчера ги и получих. Хубав избор! Само дето в белия понеделник след черния петък цената в сайта им е с 38лв по-ниска. Малко тъпичко се чувствам

9

anonimen2

преди 8 години

До Анонимена от НДК до Парадайс 40 минути с кола как ти се струва? :D

8

Анонимен

преди 8 години

нещо на психария ми бие, разни черни петъци.

7

optimist

преди 8 години

Цена вчера 60 лв., цена днес 60 лв., а отгоре задраскано 100 лв. Е*ти черния петък...

6

sa

преди 8 години

жалки консуматорчета

5

Анонимен

преди 8 години

Абе тука само мрънкате, пък днес не мога 1 час да стигна до МОЛ-а.

4

Чекист

преди 8 години

Кви черни петъци е майна...:) То промоция, то черен петък, то един куп глупости за да си купи човек 1-2 *** на що годе нормална цена преди да са се ояли мулците.Правят хората на маймуни за някви си 5 лв. след това ги надъхват по ТВ-то колко велики европейци са... :)

3

Анонимен

преди 8 години

Черни са тези "петъци" за наивниците, които се връзват, че нещо било намалено. Често пъти се продава на редовната или дори завишена цена. Често като намалени се продават стоки второ качество или с дефекти, невидими за потребителите и то на цената си. Не видях народа да се избива, рекламата си е реклама, но и на нас ни писна да сме канаарчета.

2

Жалко

преди 8 години

А в преднага статия се смеехме на американците колко са жалки и консуматорски ориентирани. А май се оказа, че и ние сме като тях.

1

Анонимен

преди 8 години

Очаквам хейтърите да ни кажат колко е посредствено всичко това...