205

Мария

преди 8 години

Градът е космополитен и ако го унищожите ще трябва наново да го строим. Може да го завземете без да го събаряте. Нали Русия има космическа база над България! Използвайте я!

204

.

преди 8 години

До ЕРДОГАНТа вие нямате бомби е хахахах и до колкото четох инфо засече ли се ракета над Русия компютър активира Ядрена Ракета ракета която се праща към изпращача .Пък опитайте може 1 ядрена ракета да ви стигне да ви заличи от земата :))

203

Анонимен

преди 8 години

Прав е. Лошото е, че ние сме прекалено близо и ядреният удар би ни помел и нас :D

202

Анонимен

преди 8 години

пореден безмозъчен руски алкохолик

201

Анонимен

преди 8 години

до 288ПОДКРЕПЯМ !!! ЗАЩОТО ВСЕКИ РОДИТЕЛ ИСКА ЩАСТЛИВО БЪДЕЩЕ ЗА ДЕЦАТА СИ. В ИМЕТО НА ТОВА - ДИЛЕМА НЯМА

200

Румбо

преди 8 години

Тоя само глупости говори!Та това е исторически град и всички сгради трябва да бъдат запазени!!!Значи оръжието трябва да поразява само хората!Читаци-бол!

199

последният Мохикан

преди 8 години

Това, което казва Жириновски и аз го мисля, но казано проблема е, че Жириновски реално НЕ го мисли! Той е руски евереин и е проводник на глобалните еврейско - масонски планове. Ердоган също е масон, така , че кат ви казват и путин и Ердоган : "добър ден", гледайте къде е слънцето!Нищо в действителност НЕ е такова, каквото изглежда!

198

жори

преди 8 години

Не ми хвалете никакви турци!Колко пъти сме ги побеждавали с тройно по-малка армия от тяхната?Има исторически данни, които понякога са смешни.Как 30 000 армия побеждава 200 000?Войната е изкуство което те не владеят!За това с Русия за сравнение и дума не може да става.

197

Анонимен

преди 8 години

Логичния извод от изказването на Жириновски е че двамата с Волен са на едни и същи витамини, а защо не и предписани от един и същ лекар. По-добра аналогия на нашия изперкал националист няма къде да се намери в политиката, а само в психиатрията.

196

Анонимен

преди 8 години

Дедушка в поле гранату нашелС этой гранатой к обкому пошелДернул колечко, бросил в окноДедушка старый, ему все равно...

195

За децата ни

преди 8 години

Християнския свят трябва да се обедени,както го правят исляма това ще бъдат новите две супер сили в света през 21 век.След това да си подадът ръка за подобър свят за децата си !И правото на всички жители на Земята да изберат сами а не под терор и страх, кой Бог да изберат

194

Анонимен

преди 8 години

Жириновски пак не си е пил хапчетата

193

Анонимен

преди 8 години

KAT RUSIA NIAMA VTORA,TAI MOGASHTA NA SVETA.TOVA GO E KAZAL IVAN VAZOV.O RUSOFOBI ZASHTO SE SRAMUVATE OTISTORIATA SI I SVOETO MINALO.

192

каймакАМ

преди 8 години

До сляпата Темида. Жириновски е един клоун. Путин и Ердоган да се вразумят и да не насъскват двата народа ,че става дума за стотици милиони хора. Свалили един самолет , голяма работа. Миналата година и турски самолет беше свален. В такива критични времена , такива единици са нещо нормално.

191

каймакАМ

преди 8 години

Путин щял да прави туристически и хранителни санкции :)).Снощи гледам по руските телевизии , лицата на рускините увиснали и недоволни май. Още от сега им домъчня за Анталия , лайфа , шиш кебаба . Няма да издържат , ще дойдат отново и повече даже.

190

Анонимен

преди 8 години

Това ще е бъдещия Путин , че този Путин само за извинение настоява и въвежда визи за туристи

189

Анонимен

преди 8 години

amin .a dano

188

Анонимен

преди 8 години

Тоя хубавец мамин го бяха опандизили в Турция. Явно турците го е*али вътре и затова е с такива "топли чувства" към южната ни съседка.

187

dp

преди 8 години

После руснаците се дразнят като им се каже, че са Горна Волта с ядрен арсенал.Кой депутат в цивилизована страна би излязъл публично с такава "идея".

186

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев ги предупреди да не пърхат над нашето (натовско) небе, тяхната Калинка от МИД (захарченкова) му се изсмя. Така става с хора, каито живеят с миналото- пада им се