58

Анонимен

преди 8 години

Мисля,че Чебурашка е просто един не.до.е.бан ***.дал....Досега не съм писал коментари,но този път не издържах

57

Анонимен

преди 8 години

Старата техника на руснаците е виновна

56

Всеволод Мураховский

преди 8 години

До Чебурашка Ти си антисъветист и престъпник реакционер . Такива при нас руснаците се смятат за предатели . Личи си колко си глупав който не си прави елементарна сметка за личността на Путин защото не той а ти си долно джудже а той няма да поплюва на Турция. Трябва и тука в България такива като тебе да ги сполети съдбата на турците и ислямистите защото ти освен турски гърбуз друго не си . Само че ще ти кажа само едно : Времето на антикомунистите и русофобите свърши идва сега нашето време пак .

55

Анонимен

преди 8 години

Erdogan nese zanimavay sas tazi manerka otkasni vsicki vraski zatvaray bosvora na juji i 4au

54

se

преди 8 години

В основата на изострената ситуация си остава Америка.Тя със своята политика от деситилетия в този район скара съседи и разбуни огнището на гражданските войни.Сегашната ситуация ще влоши житието на два народа който не искат войни но политическите *** независимо от коя страна са правят всичко за лични облаги.Турция ще страда,Русия също няма да живее по леко но американците ше потриват ръце след като с политически демокрации скараха две големи сили.Разделяй и владей .. нали..Лукави американци

53

джона

преди 8 години

Вестник Le Monde, публикува обширна статия за 2ма журналисти, от вестник Гумхуриет публикували материали за доставките на оръжие от турците за терористи в Сирия. Грози ги от 10 до 20 години затвор. Ето и заглавието на френски:En Turquie, 2 journalistes poursuivis pour des révélations sur des livraisons darmes aux rebelles syriens

52

чегевара

преди 8 години

лавров е евреин,вербуван от американските служби

51

Анонимен

преди 8 години

Е, това ако те е професионален ***.. Та чак и снимка си сложил, ***.

50

Всеволод Мураховский

преди 8 години

До Чебурашка Виждам от предишни коментари че си много *** щом обиждаш президента на свята Русия Владимир Путин като го норичаш московски диктатор - той московски пръв ръководител а не диктатор . Ти освен турско и антикомунистическо *** на американците друг не си . но руската армия ще разгоми всякакви изродливи илюзии на такива като тебе като навлезе в Турция и тогава явно ще ви хване психокризата.

49

Всеволод Мураховский

преди 8 години

Руската армия ще навлезе в Турция и ще я унищожи. Ще бъде поставена на колене за 3 часа Турция. И ще се откажат западните страхливи плъхове завинаги от опити за преврат срещу законния президент на Сирия Башар Асад

48

Анонимен

преди 8 години

Руска техника, ни приема, ни предава. Руски специалисти, запознати с радиото R-862M VHF, разположено на Су-24М, заявяват, че този модел изисква превключване на допълнителен режим на работа на приемника, за да се получи информация по канал за спешни ситуации в диапазон ултрависоки честоти (UHF) и високи честоти (VHF).

47

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко седмици египетски терористи-изпълнители на ЦРУ поставиха бомба и взривиха руски пътнически самолет. Всички на борда загинаха ...Поредното престъпление организирано и финансирано от САЩ!

46

Анонимен

преди 8 години

В своих воспоминаниях пилот перехватчика Геннадий Осипович отмечает,что он не пытался связаться с самолтом по радио-это требовало перехода на другую частоту.Лтчик признался, что не смог идентифицировать самолт-нарушитель. Мы не изучаем гражданские машины иностранных компаний.И все поверили, что он не смог идентифицировать самолет нарушитель.Получается, что Верим когда это выгодно и не верим когда это выгодно Четете,ватенки !Руснаците дълго лъгаха, че самолетът завил в неизвестна посока.

45

Друг анонимен

преди 8 години

Мин. година украински неофашисти, спонсорирани и най-вече КОМАНДВАНИ от САЩ свалиха малайзииски пътнически самолет с 267души на борда над Украйна. Всички загинаха!Целта беше да обвинят Русия за това престъпление. Последвалото резследване от страна на холандски следователи (повечето загинали бяха холандски граждани) недвусмислено доказа кой и откъде е изстреляна ракетата свалила самолета!Сащите потриваха ръчички в началото и си изядоха опашата от яд в края!Сега ще бъде същото!!!

44

Анонимен

преди 8 години

През септември 1983г. руски изтребител свали южнокорейски самолет над Сахалин.Загинаха 270 човека. Пилотът Г. Осипович си спомня,че дори не се е опитал да се свърже със самолета и не го е идентифицирал.Трябвало е да се смени честотата на радара.И всички руснаци му вярваха.Сега същото.Пилотът на СУ-24М не бил предупреден?! Радиото R-862M VHF, разположено на Су-24М, изисква превключване на допълнителен режим на приемника, за да се получи информация по канал за тревога. Руска техника....Или лъжа.

43

USambs до Чебурашка

преди 8 години

Агент ЧебурТашак - не си губете времето да отговаряте на разни провокатори!Атакувайте по-агресивно, повикайте си сюъзници ако щете, че останахте малцинство тук! Така няма да си заработите $!!Хайде всички еврогейове и евролесбоси, барабар с косматите женки на дружен отпор срещу Путин!!Това е лично нареждане от Макак Обанго!

42

АТАКИСТ

преди 8 години

до 56Чебурашке, Путин вече прави разлика между опозиция и ИД. Просто не оприличава всеки турски изтребител в Сирия като съюзник , а КАТО ВРАГ! Тепърва ще говорим за съююзници!

41

Анонимен

преди 8 години

До СоросоидТи ги затапи всичките бе братче , браво, сега ще те заринат как Турция ще фалира като Русия и как руското оръжие е най страховитото

40

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен52 точно дъщерята на Сергей Лавров е в капана за балъци, а зимата ви казах че Сергей Лавров и другите от руския елит са балъци да си пращат децата там

39

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТя не знае руски екатерина лаврова, какво ще прави в Москва ? Ще продължи да учи в американския университет ли ?