8

Анонимен

преди 8 години

Тъпата родна полиция...600 били глобени за година :) ** кара* всеки ден по Цариградско до бизнес парк само в бус лентата и йок...Всеки ден от година насам :)Пред *** и зад *** още стотици коли всяка сутрин :) П.С. Звездичките са за заблуда на кукерите, да не се сетят за кой пиша ;)

7

5ков

преди 8 години

Първо: Бус лентата е заблуждение. Масово не се спазва забраната! Но и условията в София позволяват нарушения. Ако пътувате от Лъвов мост към Сточна гара, най-напред попадате на маса коли и камиони спрели в бус лентата пред магазин за продажба на платове! По нататък, точно преди бърза помощ има не малко будки и павилиончета, където има спрели, ама винаги, коли и камиони. Само там да сложите един екип на КАТ, ще изкарате надниците на целия КАТ. А да са само тези места!

6

14"

преди 8 години

До Писна миМи купи си от 59лв.

5

колоездач

преди 8 години

И един да има ще отрепе колоездач.

4

zoro

преди 8 години

Ами те са по 600 на ден, некадърници! Сложете две камери на цариградско от кръговот за Армеец до орлов мост и ще съберете за 1 месец пари за още две - три магистрали!Но нищо не може да се мери в този свят с безкрайната НЕКАДЪРНОСТ на родната милиция!

3

redordead

преди 8 години

че то за час са поне 80...

2

Анонимен

преди 8 години

на ден трябва да минимум 10 пъти по толкова...

1

Жорката

преди 8 години

80 глобени за месец? Че аз виждам повече докато стигна до работа.