62

Анонимен

преди 8 години

Много наши другари мафиоти сега няма да могат да си хапнат от тлъстата рускобългарска баница защото такава няма да има . Както няма и за белене и за рибния паток и за още много други схеми ,то и за това е целия рев

61

избор

преди 8 години

Миг-29 може и да бие Ф-16 във въздушен бой но с модерни западни ракети въздух-въздух, а ремонтът не предвижда да се сменя платформата за въоръжение, само удължаване на ресурса на двигателите и корпуса.

60

Анонимен

преди 8 години

как ще произвежда сама 4асти!!!то да не е полски ябълки!!

59

До 85

преди 8 години

Абе какво искаш, политици-българска работа! Много ми е интересно обаче след някоя и друга годинка как ще се оправдават за националната катастрофа в която ни вкарват? И КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ЗА ТОВА?

58

До 89

преди 8 години

Е как ще чуеш, тия ф-ки предпочитат да стрелят отзад, откъм гърба на беззащитни самолети. А с миг-овете още не са се срещали в бой и сигурно много-много не им се ще да се стрелят. Защото изведнъж ще рухне мита за "превъзходството" им!

57

Анонимен

преди 8 години

Предлагам от днес целият управленчески автомобилен и въздушен парк да се ремонтира в работилничката на бай Иван от село Патаран!!!!Същият работи на символични цени,минимално възнаграждение,с употреба на резервни части СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО и може да му се плаща натурално-шишенце домашна,килце картофки,килце захар,литърче олио........всякакви други стоки от първа необходимост!!!Предлагам ратификация на договора от парламента!!!Да подкрепим родното и родният бизнесмен!!

56

Анонимен

преди 8 години

Полша сама произвеждала частите за МиГ-овете?!?!?!?!То с гледане ако ставаше,кучето щеше да е най-добрият касапин!!!

55

Анонимен

преди 8 години

Нашите управници с тези карикатури начело по възлови места (Плевнелиев, Външния министър, министъра на отбраната и др. ...), трябва да се нарекат ЦИРК, а не елит на държавата и лидери.Ненчев е красноречив пример за нулев управленски капацитет.С тази сделка с Полша станаха за резил и това предполага, че по същия аматьорски начин "решават" ключовите проблеми на държавата, до които имат достъп.Пълна трагедия...

54

Анонимен

преди 8 години

Е щом един земеделец гарантира ремонтът на самолетите няма как да не прав.Само интересно защо бърза да се скрие зад решение на парламента. Това е напълно в правомощията на правителството. Но нали колективната отговорност води до колективна безотговорност.Та добре е че има хора на хонорар към "Америка за България" които също разбират от ремонт на самолети и ни осветлиха по проблема. Само да не стане като ремонта на въртолетите в Израел. Но ще поживее ще видим.

53

Анонимен

преди 8 години

Пълни гаранции? Че то и аз мога да ви дам такива гаранции, ето Гарантирам че ще поправя МиГ-онете да станат като чисто нови! Гаранция давам 100% като нови! Айде договор!

52

Анонимен

преди 8 години

Дрън-дрън... Полша не произвежда нищо такова, всичко им идва от Русия. Нашите управляващи се опитват да защитят комисионната на министъра и да се направят, че угаждат на американците. Сега ще изкарат, че един договор с частна фирма от Полша трябвало да се ратифицира от Народното събрание. Пълна фалшификация!

51

Анонимен

преди 8 години

ДО 76АМИ ЗАЩОТО ВИЕ ПО-СКЪПО "АГИТИРАХТЕ "

50

Анонимен

преди 8 години

Те може и да произвеждат, но нямат лиценз за това.И Китай произвежда калашници без лиценз, и като резултат това са най-скапаните калашници.

49

Анонимен

преди 8 години

W този сайт 2-3 руски гъ...золизци последните дни заработват допълнително!И плюсчета и минусчета си слагат по10-20 наведнаж!Смешници! Само такива като вас поже да впечатлите,Русия в в свободно падане!Русия се търкаля към СССР, съвсем скоро ще цопне при него.

48

Анонимен

преди 8 години

Тази карикатура докога ще е министър? Земеделец ли е, какво разбира от отбрана някой знае ли?

47

Преподавател в СУ

преди 8 години

Добре , че има червени *** , които разбират от всичко и могат да дадат акъл на всеки за всичко. Другари имам една молба , кажете на вашите другари от Позитано как да запазят партията си от изчезване . На тези избори в никой град на България не гласуваха за БСП . Защо така бе другари , нали всичко знаете и можете .

46

до новия виц

преди 8 години

Смятай какъв *** са произвели тогава рашките :)

45

Анонимен

преди 8 години

до ГьобелсТова в архива на соцпропагандата ли го прочете ? Това е нищо, а какво ще кажеш за Георги Димитров който с лодка на гребла е стигнал до Одеса ?

44

новия виц

преди 8 години

Аварийно приземил се руски льотчик в малък полски град влиза в железарски магазин и пита: Имате ли части за МИГ 35?...Полския магазинер му отговорил: Тук е железарски магазин бе тараишч! 10 см пирони нали имате -ядосан руския тараишч настоявал да си купи...ха..ха..може тук да се смеете..ха.ха

43

Bayazitz

преди 8 години

Gosim ministarrrr,edin vapros ,imat li polyacite licenz da izvar6vat remonti n MIG ovete