14

Койчо

преди 8 години

Подлежащите за пенсия, дъртаци и бабички час по-скоро да си ходят. Ако имат сили и кадърност ей ти частен сектор или празни ниви за изява. Да се даде път на младите. Стига са слугували на запада. Образованието е сфера за развитие младите и мобилната техника. С уважение към възрастните даскали, ама те са далеч от тая техника, затова - грамофона, пенсийката и почивка. Такъв е живота.

13

Шаран_БГ

преди 8 години

Кастрева ще Ви окастри хубавичко, като не носите рушвета директно у София !!! Покрай нея в МОН има такива експерти, такива експерти --- ум да ти зайде !!

12

Анонимен

преди 8 години

миналата година ни назначиха млада директорка ,с трудов стаж почти 4 години,невъзпитана и всичките както тя се изразява че сме мушмули,на които ще им дойде времето!Тя е велика,знаеща всичко, а ние сме прости.А ако се огледаме в огледалото то ще се нагърчи от простотията ни!И това е всеки ден,крясъци и унижения,но е спечелира конкурса и е легитимна!

11

Анонимен

преди 8 години

За младите работа няма, а пенсионерите не искат да се пенсионират. Особено пък тези, дето са началници и подначалници...Те не са уморени и имат още много сили,за да стоят на столовете и да измислят начини да плашат подчинените си,че предстоят съкращения...но не за тях, разбира се. Не се наядоха на големи заплати и заемат постовете само за да увеличат пенсиите си. Пенсионираните учители кретат с унизителните пенсии,а те господарстват с двойно и тройно повече пари. На какво отгоре. Видовден де го?

10

55

преди 8 години

Мандатност,мандатност,мандатност....!

9

66

преди 8 години

Че те само съкратените в област Стара Загора са толкова!

8

активист на БСП

преди 8 години

87 % от работещите в образованието са жени !!! Това е причината образованието да е на това дередже !!!

7

Анонимен

преди 8 години

Защо не направят директорската длъжност мандатна.Има директори ,които от години са на тези постове и се обграждат с роднини и "удобни" учители.Назначени са едва ли не посмъртно,а когато дойде време за пенсиониране,на тяхно място застават децата или роднините им.Така се създават условия за злоупотреби и корупционни практики при назначавена на нови учители и помощен персонал.

6

Анонимен

преди 8 години

Като не върви образованието наникъде,и всички да се махнат все тая.

5

Анонимен

преди 8 години

Егати и невестулката герберска е тая

4

Иво

преди 8 години

А пом. директори в пенсионна възраст?...Всички управници взаимно се подкрепят и се натискат до последно. Ненаситни на пари и плашене на редовите учители, че средства няма и предстоят съкращения. За тях /управленците/ възраст няма.

3

Анонимен

преди 8 години

Какво топло излъчване-повдига ми се от това лицемерие.

2

Кирил Софийски

преди 8 години

Защо ли не и вярваме на тази лейка ?!?! Една друга лейка вчера ни обясняваше като как нямало опасност да ни спрат газта ! В същото време официално премиера вече бе заявил ,че налягането в тръбите вече е паднало .Никога такива без0хаберни шматки не са участвали вд управлението на страната.

1

Анонимен

преди 8 години

За директори не знам ама за общински служители по общините -бедна ви е фантазията