15

Мария

преди 8 години

:) Наричат я втора немска, по простата причина, че е немска гимназия, втората в гр. София.За жалост млади учители няма, които да заместят по възрастните! Аз съм в подкрепа и на младите учители.., но ги няма! Възнаграждението им е недостатъчно за онова, което правят! Жалко е да се освободи от работа преподават или директор, който се е доказал и е в постоянна подкрепа на училището, учениците и родителите!Моето дете учи точно в това училище и съм безкрайно доволна!

14

az

преди 8 години

Не познавам Директор, който да иска да се пенсионира.Затова решението на инспектората да им отправи предизвестие и да ги прати на заслужена почивка е правилно. Как да влязат млади кадри в системата, като пенсионерите им се работи? После се възмущаваме, че вдигат пенсионната възраст.Не си мислете, че и се работи заради успехите на училището.Просто ще използва правото си да взима пенсия и заплата!

13

Кармина

преди 8 години

До муцаабсолютно! че познавам една вече около 30 год. е директор на едно училище...

12

муца

преди 8 години

да въведат мандатност и за директрите!

11

Анонимен

преди 8 години

Кой измисли това глупаво компелксарско име ВТОРА НЕМСКА.Училището си е 73-то СОУ.

10

абе

преди 8 години

До зояСлед като хората, които работят с нея я искат и децата също. Мисля, че в такъв случай е ГЛУПАВО човек да повтаря заучени фрази като папагал. В НПМГ-то като махнаха стария директор какво стана? Пълно е с наркодилъри пред училището. Да, има незаменими хора. Има хора, които влагат сърце и душа в работата си и да- такива хора НЕКА да останат, за да с аполезни за останалите. Принципите са за места, където хората се третират като неодушевени предмети или са средство за спасение от нещо или няк

9

8

преди 8 години

До зояА ЗАЩО НЕ КАЖЕШ СЪЩОТО И ЗА ДЕПУТАТИТЕ?!

8

Анонимен

преди 8 години

Депутат над 60 може,но директор не може.

7

зоя

преди 8 години

Всички, които са на пенсионна възраст да се освободят. Тези директори доживотни ли са? В училище да влязат млади хора. Тези доживотни директори превърнаха училищата в собствени.Положението е същото и във Враца.

6

Анонимен

преди 8 години

Пазарният принцип в образованието е не само вреден, той е убийствен за народа ни. Никой не уважава бедните държави!Егоизмът и недалновидността ни са потресаващи.

5

Анонимен

преди 8 години

Едни ще останат,други не,като в,,Фермата на животните"-Всички сме равни,но някои са по равни от другите".

4

Анонимен

преди 8 години

А на колко е госпожата? Защото Гергина Тончева, директор на НГДЕК беше станала на 100 години. Няма незаменими хора.

3

Една

преди 8 години

До Мистър УейнАз познавам хора, за които няма други математически гимназии, освен СМГ. Тяхно право е да мислят така. Никой не отрича успехите на първите гимназии. Проактивните ученици могат могат да бъдат успешни и от други училища. Още повече, че системата за оценяване на знанията след седми клас никак не е показателна за възможностите на децата.

2

Анонимен

преди 8 години

Пак нашите хора ще останат,подмазвачите и некадърниците . Горко на това образование ,начело с Кастревци,които са несменяеми при всички правителства.Това си е чистка като едни остават ,други не.Не се притеснявайте гербери,пак ще звънне някой за вас!

1

Мистър Уейн

преди 8 години

Няма такова нещо като Втора немска, неслучайно се казва 73-то СОУ