12

А7

преди 8 години

До 2017 в българия ще останат много малко хора!Предимно *** българи и една шепа пенсионери.Младо и старо емигрира в чужбина.Като има водка за вода не мисля:))

11

Сп???нс

преди 8 години

за справка да ви кажа ,че плащам 52-54Е/тримесичие независимо дали харча 10 или 20 кубика по простата причина ,че всичко е за услуги и подновяване на тръбопроводи -- същото е и с тока от 15Е само 4 са цената на киловатите ----това е и бъдещето в БГ

10

Вуте

преди 8 години

Водата-скъпа,петролът-евтин.Ще правим бартер с арабите.

9

Жо

преди 8 години

МНОГО ХОРА не разбират какво плащат по фактурите за вода.Заплаща се УСЛУГА- ДОСТАВКА на вода, а не- продажба на вода. Пише го на фактурата-ДОСТАВКА НА ВОДА!А щом е услуга,то цената се определя от разходите за услугата- водохващане, пречистване, доставка, отвеждане на отпадните води, пречистването им, поддръжка на ВиК мрежата, ремонти и изграждане на нови водопроводи и канализационни колектори. Това, последното е най-скъпия елемент, който "при бай Тошо" не беше извършен.

8

Каракочев

преди 8 години

Много се крадне във водния сектор. А най-много в Софийска вода.

7

Анонимен

преди 8 години

По-вероятно гепаджийте нема да са на власт така, може и да не поскъпне!

6

anonimen

преди 8 години

V haskovo momenta se plasta 3 i ne6to za kubik

5

Бесен

преди 8 години

Докато не започне масово да се спира водата на тези, които не си плащат с години, нищо няма да се промени.

4

В и К

преди 8 години

До ДикЗащото не пием дъждовна вода. А и тя трябва да дойде по тръбите в жилищата ни. Отпадъчните води пък трябва да се отведат от имотите и след това да се пречистят. За тези дейности държавата не дава нищо (или почти нищо), независимо, че В и К дружествата са държавни, общински или държавни и общински. Но затова пък намери милиони левове за декодери на "бедните", макар че телевизията не е "основна жизнена потребност" като водата.

3

Дик

преди 8 години

Помните ли времето когато само водата беше 2ст. за куб.м а сега по -малко от1лв няма. 90%от язовирите са строени по времето на комунизма,докато бяха още държавни на много места старите тръби бяха сменени с чугунени- гледжосани. Въпрос: защо водата (божие творение) е толкова поскъпнала и питейната вода става ли за пиене.

2

Анонимен

преди 8 години

Пожелавам още много терористични актове на семействата на френските концесионери, както и на всички други концесионери, а също така и на всички които искат да живеят незаслужено охолно за чужда сметка

1

az

преди 8 години

преди време имаше някакви сметки, че са ни нужни 7-10 млрд. лева, за да се ремонтира и изгради водната мрежа на България. Познайте от къде ще дойдат тези кинти. Освен това средните загуби за страната са 60-70 процента.