33

матросчето

преди 8 години

Мето, мето, кога пляскаше за ***, кога им обърна гръб, помня те оранколу, как ги хвалеше на събранията, ами родата ти, да не си се отказал от нея - смешен си, не се радвай много, нещо като вървиш по графа, много си започнал да се оглеждаш и с право, май беше пионерче, а после комсомолец - е за това не вервам на такива като теб, бояджийчета..наздраве момци, тоа не струва за пет пари.

32

бай Петко

преди 8 години

До Кирчо 43Кире, новопостъпил инж. без никаква практика, се назначаваше със 210 лв. А ти знаел ли, че тогава до всеки инж. трябваше да стои техник да му казва какво да прави. Инженерите бяха подготвяни САМО за началници. И при такова заплащане 98% от населението имаше собствени домове. Е как е станало, нима всички са крали А? Приказваш само и само да се упражняваш в "красноречие" с черна превръзка на късогледите ти очички. Кой те знае и ти какъв индивид си бил. Жив и здрав да си!

31

Аз

преди 8 години

А престъпленията на Бойко кога ще се изучават ?

30

Иван

преди 8 години

ГЕРБ се кани да политизира историята? Не им вярвам, не очаквам обективност, а низ от лъжливи твърдения. Най-жалкото нещо е да се използват децата за политически цели. Горката България, ГЕРБ я води към опростяване. Както е тръгнало следващите, които дойдат на власт, ще пишат в историята за ГЕРБ негативни политизирани неща. А след това от картата изчезва държавата с името България.

29

Българин

преди 8 години

До Анонимен 36България бе построена от ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ, а не от "истинските комунисти" (по твоето определение).Родителите ми не бяха никога членове на тази ПРЕСТЪПНА организация, и БЛАГОДАРЯ НА БОГА за това - да е светла паметта им !

28

Наблюдател

преди 8 години

Че те комунистите са си още на власт. Е, сега се представят за бизнесмени... Легнаха си комунисти, а се събудиха капиталисти. Просто приватизираха но точната дума е окрадоха държавните пари, а сега всеки ден дават акъл по всевъзможните медии, повечето от които са техни. Така изобщо не е изненада че комунизма и злодеянията му не фигурират в учебниците.

27

uu

преди 8 години

Как така няма да се изучават тоталитарните режими!!!!Че годините на управление на ГЕРБ, пардон, на ББ, ей така незабелязано ли ще мине?????

26

Анонимен

преди 8 години

Неудобно е бе, Андреев.Ако се напише, че комунизма е лош и БКП е била терористична организация, дошла на власт след преврат... некак си е кофти.От друга страна, все още има много живи които помнят и лагерите и мизерията и ченгесарските "съвети" и дебелоочието на комунистите, че да се напише нещо хубаво за него.Ама вие се майте още, те тия не спят а творят легенди как с двеста лева са живеели като емира на Катар.

25

Анонимен

преди 8 години

До 1Безразлично ми е какви хора ни водят, важното е да е към цивилизована Европа.

24

номер2

преди 8 години

Комунисти, членове на БКП, бивши членове на БКП, ВСИЧКИТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ, ЩОМ СА БИЛИ В ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ОРДА! Всичките заслужават "народен съд", действителни ефективни присъди и конфискация на имуществото! Това се отнася и за децата и внуците на престъпниците! Гербесарите само говорят, но и те са против, защото са бивши комунисти! Бивш комунист, както и бивш ***, няма!

23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 22Това не са комунисти. Това са бивши членове на БКП, които чрез трите букви се намърдаха в Парламента. Истинските КОМУНИСТИ построиха България, която бившите партийни членове оплачкосаха за лични цели. Правете разлика между КОМУНИСТИ и злостни партийни членове на БКП !!!

22

1

преди 8 години

А в тоя учебник ще пише ли как най-върлите комунисти станаха демократи и от партия на партия накрая станаха гербаджии ? Ще пише ли, че комунизма в България не е история защото още е на власт?

21

бай Петко

преди 8 години

Методи, не рискувате ли ако някои положителни неща се харесат на младите, напр. сигурна достойно заплатена работа, спокойно ежедневие, осигурено безплатно здравеопазване и образование, липса на наркотици, стабилна полиция и армия, за ВСИЧКИ и колко още други положителни неща да си отидете от политическата сцена? Вярно, имаше и изгъзици, но те ще си отидат на фона на добрите социални придобивки, които ги имаме по конституция, която отчасти НЕ СЕ СПАЗВА !

20

Анонимен

преди 8 години

Българина така и не разбра какво направи комунизма с него,сега на всичкото отгоре по същата номенклатурна рецепта му пробутаха и капитализъм ,който е още по неразбираем

19

Анонимен

преди 8 години

до 21 Бяхме 8 мил, защото след Драгоман, /ако минеш/ - стрелят те като куче! Това ли ти харесваше на комунизма?

18

Анонимен

преди 8 години

При "комунизма ":Безработни -0Здравеопазване -безплатноОбразование-безплатноПрестъпност - минимална При "демокрацията " :Малка част си живеят е Комунизма !!Останалите "строят " ?!?! Демокрация !

17

Анонимен

преди 8 години

До Александър Стамболий ВМРО не прощава на предатели като твоя ник колкото го рязоха пак му е малко

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 17 че какво да ви правят бе руски терористи Дедовците ни не си поплюваха с вас и Царска България бе сносна европеска държава с население 7-8 пъти по богато от руснака

15

Сузи

преди 8 години

Твърдо съм за!Който не знае грешките от миналото е осъден да ги повтори!

14

Анонимен

преди 8 години

И ГЕРБ създаде тоталитарен режим /замаскиран като фасадна демокрация/ нали са си бивши комунисти-мафиоти оттам трябва да започне изучаването ...... Пък ако не вярвате че гебаджиите са тоталитарна партия на последните избори го доказаха то такова лъгане и изборни измами и при бай-тошово време не е имало