21

Анонимен

преди 8 години

До ШопПозитивите за Турция от провокацията вече са на лице. Мястото, където е свален самолета е изравнено със земята, 60 турски бизнесмени са арестувани в Русия заради изтекли визи, колона с нефтени цистерни и техният конвой е унищожена. А Ердоган звъни цял ден на Путин, но без успех.

20

НФБ

преди 8 години

До Аз МалдивРусия да намалява добива на петрол и да бомбардира всички рафинерии в Ирак и Сирия под контрола на ИД. БОМБАРДИРАНЕ НА ВСИЧКИ КОНВОИ ВЛИЗАЩИ ИЛИ ИЗЛИЗАЩИ ОТ ТУРЦИЯ. ..

19

Аз Малдив

преди 8 години

Пак е време за поредния военен преврат в Турция - всички ще са доволни, освен ислямистите.Надявам се, че и в този Български форум няма да има недоволни от това - и руснаци, и европейци, и американци, и турци ще си решат проблема!

18

Анонимен

преди 8 години

Искам да си сложа *** и да целуна краката на Падишаха.

17

бб

преди 8 години

Всички се опитват да докажат на света че са застрашение и се оправдават с това за да трупат воена техника и да имат влияние върху повече територии.

16

Анонимен

преди 8 години

До БЪЛГАРИНКолко ти плащат да подгряваш публиката?

15

БЪЛГАРИН

преди 8 години

ЧУДЕСЕН ХОД НА ТУРЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СЪЮЗ С РУСИЯ И ЗАПАДА ----НЯМА ДА ИМА!!РУСИЯ----ЩЕ ВОЮВА САМА В СИРИЯ!!!

14

aa

преди 8 години

Причината за конфликта е че Русия притиска тюркмените в Сирия, там няма ИД, живеят тюкмени, те не са терористи бият се срещу ИД. Защо Русия предприе военни действия в тези области ?

13

БЪЛГАРИН

преди 8 години

СЛАВА НА ТУРСКОТО ОРЪЖИЕ!ЕДИН --ЗАСЛУЖЕН ШАМАР ЗА РУСИЯ!!

12

Космонавт

преди 8 години

Щатите са велики!С какъв финес и последователност отстрелват конкурентите си!Следете развитието на Щатската икономика в сравнение с останалите!Другото е прах и пепел.

11

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Бойко, ако си мъж, ако си българин, събирай бързо група енергийни експерти и заминавай за Москва !Помоли Путин за прошка и поискай "Южен поток" да се построи !Ако направиш това България ще те помни и благославя !Първият кран на тръбата ще бъде в наши български ръце !!!От нас ще зависи половин Европа !Няма да бъдем безгласна буква.Да не говорим за евтиния газ, новите работни места и комисионните ...Мисли като голям държавник и политик !СЕГА Е МОМЕНТЪТ !!!

10

БГ на 3 морета

преди 8 години

Крайно време е Българите в Чикаго да обявят автономия . Там поне с оръжията няма проблем!

9

Българин

преди 8 години

Русия с теб сме! Бий джихадистите те не заслужават милост!

8

Анонимен

преди 8 години

До :)Путин и Асад ще си заминат преди Ердоган, руски крепостнико.

7

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКато падне петрола на 15$ руснаците сами ще искат да се върнат в Украйна

6

Анонимен

преди 8 години

РУСИЯ ДА НЕ ПРАВИ ИНЦИДЕНТИ, А НЕ САМО ДА ВНИМАВА !!!!!!

5

:)

преди 8 години

Боже, какви заблудени простаци пишат тук!!! Да внимавала Русия, щели да я изличат...вие сте по зле и от неандерталци, вие сте с мозъчета колкото аспиринче! Ердоган е пътник, не го ли разбрахте, ще свърши като Садам!!! Такава попарка му готвят военните там че ще се моли да не се е раждал!

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4Не бързай, нека петролът падне около 15 $ за барел...

3

Анонимен

преди 8 години

Значи е настъпил момента Турция да си върне Крим. След това миже да си го поделят с Украйна.

2

до 1

преди 8 години

А тези които ще я изличат къде ще се скрият от Руските ядрени ракети ! Може би в космоса.Само една ядрена подводница може да види сметката на цялото въшливо НАТО а те имат няколко.