192

бай Иван

преди 8 години

Ердоган и Давутоглу да изкарат от зандана турските офицери завършили в САЩ които са проамерикански настроени.Втората им стъпка е да не тормозят и избиват кюрдите,подобно на арменсккия геноцид.Третата най-важна стъпка е да си подадат оставката,защото подобно на Хитлер са расисти по отношение на кюрдите.Това правителство е вредно за турския народ и за съседите на Турция.

191

Анонимен

преди 8 години

Шалварите се размърдаха.....мммм...смърди,смърди!!

190

Анонимен

преди 8 години

ТУРСКАТА АРМИЯ БИЛА В ГОТОВНОСТ. НЕ МЕ КАРАЙТЕ ДА СЕ СМЕЯ С ГАЗА СИ.ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ ТЕ ОСВЕН КАТО ЧИСЛЕНОСТ НИЩО ДРУГО НЯМАТ И В ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ ГИ ВОДЯТ КАТО СИЛНА АРМИЯ, А ВСЪЩНОСТ:РАЗПОЛАГАТ С СТАРИ ТАНКОВЕ И САМОЛЕТИ АМЕРИКАНСКИ КОИТО ВЪОБЩЕ АМА НИКАК НЕ МОГАТ ДА СЕ СРАВНЯВАТ С РУСКИТЕ.ТОЧНО ЗА БРОЕНЕ ЧАСОВЕ ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ С МАЗНИТЕ ФЕСОВЕ БРАТУШКИТЕ.А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО САТАНАТО ТОЙ ГО Е СТРАХ ЗА СОБСТВЕНИЯТ СИ ЖИВОТ.ОТ ГЕРМАНИЯ И АНГЛИЯ СЪЩО ЗАЯВИХА ЧЕ ЕРДОГАН Е САМ.И СЕГА ЩЕ ГО ГЛАСЯТ

189

Анонимен

преди 8 години

Над Новоросийск е свален единия от десетте турски дрона.

188

Анонимен

преди 8 години

Ердоган изпраща Средиземноморският флот към Крим. Казал е, че всеки бомбардировач ще се придружава от по 5 изтребителя, а от флота ще унищожават вяка потенциалноопасна за самолетите цел. Отивам за пуканки. Скоро ще са в дефицит!

187

Факт

преди 8 години

Турски бойни самолети редовно летят без разрешение над територията на съседните на Турция държави, а това са средно около десетина нарушения на ден, вкл. и над България. Май е крайно време тези турски бойни самолети да бъдат сваляни с ракети.

186

бг

преди 8 години

Шистов газ ще видите през крив макарон у Турция, така като гледам

185

Анонимен

преди 8 години

Е този път Ердоган хапна много голям залък.Не е за неговата уста

184

до 258

преди 8 години

Нещо по умно не можете ли да измислите?. Или толкова ви е "багажа"?.

183

Ф.С.В

преди 8 години

Този нецивилизован Ердоган - война ли иска ?? затова ли Турция приемаше бежанците - за да направи една 'емигрантска бомба" от 5-6 мил и с нея да заплашва съседите си и Европа? Турция не информира и НАТО -за атаките си- Тя всъщност е един "изтърван кон" който е с логото на НАТО но ако изтрием малко това лого- ще видим един полумесец и един фес- Това е истината ,,Дано турският народ скоро свали този ненормалник от властт !!

182

Анонимен

преди 8 години

sega shte razberat moshta na TURCIQ

181

Анонимен

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААСега Порошенко и Ердоган гледат като настъпани жаби

180

НФБ

преди 8 години

До АнонименРеално навлизането на турски или американски самолети в сирийско то въздушно пространство е незаконно и Русия може да има огледален отговор и да ги сваля.Русия и Китай да увеличат военното си сътрудничество и присъствие в региона.Зелена светлина за кюрдски държава. .САЩ подстрекава сепаратизма в Русия е Китай. Огледален отговор от Русия и Китай.

179

Анонимен

преди 8 години

252, звездите ли ти говорят, ЦРУ ли ти го каза или някое извънземно? ;)))

178

Анонимен

преди 8 години

В готовност за какво? Да акат на поразия? Това и американците го могат. Нищо ново. Памперси си произвеждат достатъчно големи и в достатъчни количества. Ще им стигнат, миля.

177

Анонимен

преди 8 години

А какво стана с "Турски поток: ?

176

Анонимен

преди 8 години

Турция има третата по сила армия в света (без да се брои китайската) и руснаците нямат никакъв шанс пред турците, защото турците не се перчат, а действат. На руснаците гордостта са им ядрените бомби, но турците разполагат със системи, с които да им ги върнат и насочат където си искат. Русогейчетата ще бъдат тотално изненадани и първи ще сложат ***.

175

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 238 До колкото я има армия в БГ така е и по добра от тази на асад

174

Анонимен

преди 8 години

До f.....не са поискали руснаците-не са стигнали..М/у другото реално те вече са в Истанбул--щото "калибър" покрива 70% от турската територия,след дислокацията на руският флот...Само незнам ти защо се радваш-или си турчин?

173

f

преди 8 години

Драги съветски другари, нали за 1 ден щяхте да стигнете в Киев, Варшава и Букурещ? А сега да ви видя за колко дни ще стигнете до Истанбул??