7

Стефку

преди 8 години

Василчее василчеее благодаря ти, защото хората като теб доказват, че каквото и да работиш има и по-безсмислени работи като твоята. Какви са тея глупости анимациите вредяли на интелекта... аз от малък гледам всякакви анимации и продължавам да гледам, ама опростявам заради други причини. Давай следващия път работи по нещо значимо или и ти си гледала тези анимации?

6

Анонимен

преди 8 години

Мечо Пух е ОК,той е от старата генерация,обаче-Том и Джери-определено прави децата агресивни.Няма нищо смешно да фраснеш другарчето си по игра с ютия

5

Добро утро

преди 8 години

Анимационните филми са страшно опасни. За съжаление деградацията в България е такава, че родителите изобщо не се замислят. Много от западните аним.филмчета са опасни и вредни.В България за съжаление са преведени и на пазара повече точно от вредните.Примерно в амер.анимационни филми образа на нормален - е винаги животно, хората в аним.филмчета на Дисни са зли и страдат от различни зависимости.Аним.филми залагат психологически поведенчески модел и влияят на бъдещата личност.

4

Тео

преди 8 години

За мечо Пух не знам, но чалгата и Биг Брадър - със сигурност!

3

Антисоросоид®

преди 8 години

До Анонимен 2Както казва Мечо Пух: ,,колкото повече, толкова повече"!Но иначе основната причина за затлъстяването при децата е глюкозно-фруктозният сироп и овкусителите в полуфабрикатите, които те карат да ядеш все повече, без да чувстваш ситост.

2

ХАХАХ

преди 8 години

Расъл съм с Дисни. Ни съм лаком, ни съм ненаситен, ни съм дебел. Не това по телевизията гради Човека, а това, което вижда от своите родители. А тоя психолог, нека ходи се гърми някъде, че му се е насъбрало.

1

Анонимен

преди 8 години

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ВРЕДИ!МЕЧО ПУХ Е МЪРЗЕЛИВ ДЕБЕЛ И ЛАКОМ НЕНАСИТНИК!!! ДЕЦАТА ГЛЕДАТ И ТЕ СТАВАТ ДЕБЕЛИ МЪРЗЕЛИВИ ЛАКОМИ НЕНАСИТНИЦИ!