14

бай Вълчо от Хисаря

преди 8 години

Е, точно този стана професор с благославията на ДПС.Сигурно са го обрязали и сега ги защитава.

13

wild horse

преди 8 години

Световно неизвестен "военен експерт",може би с малка пенсийка,решил да вземе хонорарче със словесната си диария

12

Българин

преди 8 години

Тъй наречения професор да му се обрежат / отрежат / и двете глави. Предател. Такива да се унищожават като *** тяхната ........

11

Анонимен

преди 8 години

Сега като пратят изтребители и ракетни комплекси ще им се види тесен анадола.На вас толкова са ви промили мозъците от НПО,че омразата към Русия ви кара да приветствате действията на Турция,която открито търгува и защитава терористите в Сирия.Терористите,които режат глави и взривяват мирни граждани,жени и деца.Какво възушно пространство на НАТО бе абдали,това е ислямска държава подкрепяща тероризма.Тук не става въпрос и за Русия.Става въпрос,че тия *** турците са чисти терористи.

10

Анонимен

преди 8 години

Е, оказа се, че Турция не е Грузия и не е Украйна.Следващия път ще си помислят дали да нарушават въздушното пространство на страна от НАТО.Впрочем, за подобно нарушение на времето Русия свали пътнически самолет с 269 души на борда.

9

Анонимен

преди 8 години

Тази телевизия е проамериканска.Когато коментираха жестокият инцидент водещият се хилеше и радостно обясняваше как имало възмездие и за Южен поток и за всички действия на руснаците.Настроението беше приповдигнато,всички коментатори открито защитаваха ислямска Турция и подкрепата и за терористите.Но Бог ще ги накаже.Повярвайте.

8

Анонимен

преди 8 години

Руснаците в Крим не са терористи.Туркмените в Сирия са терористи.Т.е.Руснаците защитават своите граждани,а Турция защитава терористи.Всички разбраха,че Турция подкрепя терористите и търгува с евтин петрол.Турция защитава брадатите шебеци,които стрелят по падащ парашутист.Турция защитава тези,които разнасят отрязани глави.Турция е ислямска държава целяща налагане на варварските си ценности.Ердоган направи голям международен гаф и показа истинското си лице пред светът.

7

Анонимен

преди 8 години

До анонимен " бойкот на турските курорти" ами руснаците какво ще ядат?И без това сега възможностите им намаляха наполовина.Ако не продават газ няма пенсии,няма заплати за 2млн администрация.

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4 защото там живеят ТУРЦИ...НАЛИ УВАЖАВАТЕ ПОЗИЦИЯТА НА ПУТИН КОЙТО АНЕКСИРА КРИМ ЗАЩОТО Е РУСКИ.Защо турците да не защитят собствените си малцинства под същия предлог??

5

Марин

преди 8 години

Искам нашите да стрелят по бежанците, когато те нарушават българското пространство.

4

Анонимен

преди 8 години

Интересно: подържането на Асад от Русия е провокация, а подържането на другите от Турция - нормално? Защо бе, Тагарев? Между другото, и този - "професор"... Вече по куче да хвърлиш, професор ще улучиш!

3

koci

преди 8 години

tagarev e lustrosana SVINIA !! Chetete ruskite saitove za ISTINATA !!

2

анонимен

преди 8 години

като нещастно обстоятелство спрете газта за турциябойкот на турските курорти500 години стигат

1

Анонимен

преди 8 години

То е ясно, че сега НПО-тата на Дедо Шорош ще впрегнат всичката из$мет да ни залива с клишета, че видите ли, отново Путин е виновен, че *** терористи са свалили самолета.