166

Анонимен

преди 8 години

Този е супер нагъл, но наглостта му може бързо да се изпари!Братя туркмени защитавал - ами те са в Сирия и се бият срещу правителството ѝ. На практика наглеца в прав текст заявява, че Турция ще продължи да подкрепя ислямистите с всякакви средства. Остава да видим Европа ще продължи ли да се прави на умряла лисица

165

Ерик

преди 8 години

Ердоган е международен престъпник!

164

Metal Man

преди 8 години

Турция си измисля карти. Според най-новата турска карта, югоизточна България е турска. Същото правят и със Сирия. Те си мислят, че на 20 км навътре в сирийско е турска територия. Тренират си опълчение, подготвят се за завземане. И аз съм играл травиан, и аз знам как се прави засада. Чакат да падне Асад и да си гризнат земята, която смятат за техна. Не е техна, никога не е била и няма да бъде! Щатите им помагат, защото турците им купуват военната техника и им приемат военните бази.

163

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 182Като е турска земя защо не е в границите на Турция.

162

Анонимен

преди 8 години

до 196Хей, многознайко - преструванко, дето взе диплома щото си"етническо малцинство", я си напиши името на български, пък и кажи на английски "Аз съм платен лъжец". О, ама то вече минало три часът, тюх, бягай на бюфета, че ще се свършат дапутатските кюфтета. Като не можеш да говориш на трибуната, драскаш по форумите. Нали това са те учили на разните семинари, които партийката ти плаща с нашите пари, от нашите данъци, как да се мъчиш да манипулиражш. Ама де мозък. Де гиди дармоеди...

161

Pin

преди 8 години

Путин да възстанови старите канали на КГБ за снабдяване на ПКК с оръжие!

160

Анонимен

преди 8 години

Erdogan: Nie ne znali,che samoleti ruski.Za men absolyutn idiotizm,Na kogo tam samoleti,osven:ruski,frenski i amerikanski,sigurno na izvonzemni!

159

25г.

преди 8 години

''Турските власти са разбрали, че сваленият на сирийската граница самолет е руски едва след инцидента, допълни още Ердоган.''А вчера в официалното им изявление имаше, че предупредили пилота многократно да се върне, но той отказал. :D Сега кое е вярното и кое остава за последно?

158

Анонимен

преди 8 години

Ердоган: Не искаме ескалация на напрежението с Русия!да се беше сетил по-отрано

157

Анонимен

преди 8 години

Турция винаги е искала мир и дипломатическо решаване на проблемитеЯвно е мислел, че Ф16ките са били снаражени с химикалки, които просто са щели да напишат протесна нота на крилото на руския самолет.

156

От НАТО

преди 8 години

До реалист 212 "Путин го е измислил това отдавна"Сензация! Ти не знаеш? Руския самолет беше свален от самия Путин! Специално, с голяма пушка!

155

Анонимен

преди 8 години

Няма се плашите нали ви казаха ,че няма да има военен отговор вервайте им както ви вярваха на вас.

154

Анонимен

преди 8 години

Да си взимат вазелина турците, че бързо ще свърши по аптеките им. Всеки Ф16 минал границата и с 1 метър ще бъда свален вече от руските зенитки.

153

Анонимен

преди 8 години

Да бяха свалили наш самолет нямаше как да им отговорим ама Русия ще им го върне тъпкано !

152

Анонимен

преди 8 години

Цял свят с нетърпение очаква отговора на Москва !Само турция рони сълзи и моли за прошка

151

Анонимен

преди 8 години

Москва не вярва на сълзи !

150

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 196А, то да й саде Виетнам, мъ то й Францта дйет ги изгони преди 40-рсет годин, пък и Гръцата дувна на VI амер. флот пуд упашкътъ. И цъл свет ги мрази щот секъди са бръкат и свальът правителства и правът разни пролети, дет после раждат "беженци"да затлачват Ивропта с мръсота, просточа, зарази секви. Пък у Авган как ги бомбиха-а! А "осаманскийот шут" така зе да съ извърта, щот видя кво й напрайл, та сам в своя зад.ник съ заби. Шот рашките 2 месеца да не идат на курорт Турка фалирва

149

до 200

преди 8 години

няма да е само кранчето ,а всички политико икономически инструменти свързани с руско азиатските пазари, и със страните от брикс.и без това турция се опитва да пречи с калпавата си продукция

148

Анонимен

преди 8 години

руснаците ще уважат турция по турски-насочиха им ядрени ракети по 20 метра

147

наблюдател

преди 8 години

ха ха вчерашните тигри днес бегат като овци на косъм беше С 500 и ракетният краицер МОСКВА да им набие до петите