13

от скрина с нафталин

преди 8 години

И Гяуров го изкарахте от скрина с нафталина. Ако не беше протеже на Петър Стоянов, той никога нямаше да стане шеф на разузнаването.

12

Дани

преди 8 години

Нашите политици по-католици от папата. Много се наведоха на сащ и турция. Западните медии пишат за сирийска територия.

11

pl

преди 8 години

Тоя Гяуров съвсем изперкал ми се видя. Пълна пародия.

10

Анонимен

преди 8 години

До nikiКакви граници на НАТО е нарушил самолета, след като и американците казаха че е летял над СИРИЯ. Обади се на отговорника си по ДПС за да получиш по-пресен инструктаж и спри да пишеш глупости. Злобен, безмозъчен и с нисък КПД смени си гражданството, че заради такива с мислене като теб сме на тоя хал. *** нещастен!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДобре де кой има полза от това да няма такава коалиция?Естествено че този който има бази в Сирия !? А кой има бази там ? Русия !!! При промяна на управлението в Сирия някой може да "помоли" руските военни да напуснат страната им ....

8

Анонимен

преди 8 години

До nikiАма то щеше да е съботаж ако турски боен самолет влезе в Русия без да е канен, а не руски боен самолет на границата на Турция със Сирия ???? Съботаж ???? Съботаж е, ама то кого ????

7

ДИМО ГЯУРОВ

преди 8 години

младо безработно варненско адвокатче, което незнайно как стана ШЕФ НА РАЗУЗНАВАНЕТО. И сега си дава важност.......

6

Анонимен

преди 8 години

Гяуров, защо не следя новините? Руски Су е бил свален на сирийската територия. Турски F16 е нарушил сирийската граница, но ТОЙ не е бил свален. Съжалявам!

5

Анонимен

преди 8 години

Ако на по-младите не им е известно, Димо Гяуров не е ходил в казарма навремето, а стана генерал при седесарското управление на Костов. Егати смешката.

4

до коментар 3

преди 8 години

предполагам,че другия заинтересован е САЩ,тъй като те са създателите на ИД ,а също така не желаят да играят с Русия

3

niki

преди 8 години

Системно нарушаваш границите на НАТО, правиш се на мъж да си вдигаш рейтинга и да покажеш, че НАТО не са способни на нищо... после ти сгъват перките набързо с един свален самолет и сега мрънкаш навсякъде, че Турция прави саботажи... Каквото повикало, такова се обадило.

2

Анонимен

преди 8 години

Ето дори думата три ене е цензурирана, е бива ли бе господа? Бива ли?

1

Анонимен

преди 8 години

Добре де кой има полза от това да няма такава коалиция? Един сигурен играч е ИД другия кой е?