27

до 25

преди 8 години

Има и въздушен протокол който е нарушен от турците. Ама какво разбират газираните мозъци наистина!1. предупреждаване по радиочестотата (били го направили 10 пъти за 17 секунди!?)2. предупредителен изстрел под ъгъл3. принуждаване за кацане - става чрез маневри4. чак когато 1,2,3 не дадат резултат се стреляВ случая имаме 17 секунди преход (ако въобще са верни приказките на турците) което е нормално при високи скорост.

26

до 25

преди 8 години

ще го повторя пак,някои си нямат хабер от нищо но пак коментират.Има си километри колко максимално може да приближиш граница на друга държава със боен самолет,в случая руския самолет е пресякъл границата и продължил да се движе успоредно до границата.

25

Анонимен

преди 8 години

Жалко за загиналия пилот. Това е липсата на късмет да се окаже при главорезите. Господ да го прости!

24

Анонимен

преди 8 години

До ПП АТАКЛАРЪJE SUIS SU-24 ;)))Не тъй бе напиши го правилно! #Я-СУ-24 ^_^

23

232323

преди 8 години

турция показа че е терористична държава и поддържа идил.

22

Анонимен

преди 8 години

само не разбрах как за 17 секунди, в които руските пилоти са били в турското въздушно пространство, турците са ги предупредили 10 пъти

21

Анонимен

преди 8 години

мислих ги за по - умни турците!!

20

bolbov

преди 8 години

Турция като ислямска държава следва да бъде прекратена.На нейно място да се образува федерация като социалистическа Югославия или три национални държави със социализъм по сталинските модел.Константинопол да стане свободен град държава както е Сингапур.

19

До Псевдоибрахим

преди 8 години

До ИбрахимАбе, нещо много почнаха да капят руснаци от въздуха? Самолет, после вертолет... Вай, вай, вай...Бомбардировач, пуснал бомбите си, т.е. празен, връщащ се от мисия, ударен в гръб от "съюзник в борбата с ИДИЛ" и хеликоптер, рискувал да лети ниско долу , с цел да спаси от изяждане втория оцелял пилот... Падат. Вторият пилот вече е спасен от спец отряд. Сега вече ще падат и други самолети, ама може и да не са руски.

18

Анонимен

преди 8 години

Сега разбирам, че сирийците имат и спец части . Сигурно говорят руски...:) След като видяха , че с хеликоптери на става , руснаците на бърза ръка са вкарали Алфа да си измъкнат човека. Браво на тях!Сега е време да изпепелят онези 'умерени' човекоядци , които убиха първия пилот.

17

Анонимен

преди 8 години

Първата реакция на Турция бе да потърси помощта на ООН, като че ли Русия е свалила турски самолет, а не обратно.

16

Анонимен

преди 8 години

Сега вече руснаците ще разкрият на света общоизвестната тайна за топлите връзки на определени среди и облагите от нефта и културните ценности от разрушените обекти на световната култура. А печалбите / милиарди!/ от руските туристи ще секнат. Поне едно е сигурно- руснаците са патриоти!

15

Анонимен

преди 8 години

До АнонименОще по-назад - в 1856 г. Учудвам се що народ е бягал от часовете по история...

14

Невен

преди 8 години

Жалко, че не са и двамата живи. То машини бол, но човека е ценен.

13

Анонимен

преди 8 години

Спрете Руските туристи за Турция.Резнете ги за турски поток,та да ги видим подръжниците на тероризма.Самолета е свален защото Руснаците напипаха артерията на ***,търговията им с нефт с терористите.

12

гог

преди 8 години

не случайно, старите хора ни учеха ,че турчина падне ли му винаги ще ти забие ножа в гърба !

11

Анонимен

преди 8 години

*** е ***, той ще избере подходящ момент за да го върне на ***. Дали ще е граждански полет, дали военен, дали някаква друга *** игричка, но няма да ги остави на мира 100%. Светът живее в момента в 1950г.

10

xph

преди 8 години

"Турският премиер Ахмет Давутоглу пък заяви, че страната има право да отговори, ако въздушното ѝ пространство е нарушено." ЧЕ ТО ПОТАЗИ ПРАВИЛНА ЛОГИКА, ГЪРЦИТЕ ТРЯБВАШЕ НЯКОЛКОТО СТОТИН ПЪТИ ВЕЧЕ ДА СА ВИ СТРЕЛЯЛИ... И СЕГА НА ЛЕТЯЩИ КИЛИМЧЕТА ДА ПАТРУЛИРАТ МУСТАКАТИТЕ КОМШИИ

9

Анонимен

преди 8 години

Слава богу ,че е жив.Сега руснаците ще се погрижат да няма руски свалени самолети,

8

Киро Факиро

преди 8 години

Те карабинерите бая има да си патят от бабаитлъка си. И кюрдите са им набрали и арабеските, сега ядосаха и Мечо!