93

исс

преди 8 години

свалил руски боен самолет, за който официална Анкара твърди, че е нарушил руското въздушно пространство и е пренебрегнал многократните предупреждения, съобщи Асошиейтед прес.Как така руският самолет е нарушил руското въздушно пространство?

92

Анонимен

преди 8 години

Разбира се и като: махнете се руски туристи, проекти, газопроводи и т.н.

91

Анонимен

преди 8 години

Защо да се маха? За да си вкарвате необезпокоявани петрол от Даеш ли? И ИД да се разрасне из целия Близък изток и мечтата ви за великия халифат да стане реалност?

90

Анонимен

преди 8 години

Вече ми е трудно да следя кой за какво се бие в така заформилата се ситуация, и съм убеден, че и самите воюващи не знаят..

89

Solar Power

преди 8 години

До ognyanzНяма нужда да кара газ отдалеч. Стига да пръдне по яко и готово :)

88

Анонимен

преди 8 години

Ако си припомним историята от 15-16 век, краха на Сюлейман започва именно от изтока. Пак тогава османската армия напредва след като християнска Европа е разединена. Султанът яде страхотен пердах от Чингиз хан, nerde yambol nerde stambol bre chedo gospodno oshte malko shte kajesh che i isus e machkal kanuni suleyman han

87

Анонимен

преди 8 години

в скоро време химнът на българия ще бъде плевне паршъ

86

Анонимен

преди 8 години

Ще се махне и ще ядат камъни турците. 50% от туристите им са от Русия, 70% от газа, но да се оправят.

85

сефте

преди 8 години

айде пак спонсорирани агитки

84

Анонимен

преди 8 години

Ердоган протестите не можаха да го свалят но явно по време на срещата Путин -Обама се е взело решенията нещата да се направят по друг начин. На този свят хората се делят на бели и черни като не цвета на кожата е определящ кой в коя група ще е . За турците е отредено място при черните

83

Великая Россия

преди 8 години

Турция е пътник. Турската фондова борса се е срината след изявлението на Путин,а лирата и без това е в девалвация.Няма да има директна война, но Русия ще удари Турция икономически и официално ще подкрепи създаването на Кюрдска държава.

82

колио

преди 8 години

До 155 Влади първото консулство в република турция е това на ссср .Както ти спомена турската армия след ПСВ е на издръшка от русия и Сталин подарява истамбул и черноморското краибрежие на Ататюрк в замяна на това тои да го пази по южния фланк .Ататюрк завещава на турската армия никога да не вдига рька на русия.Но ердоган не е фен на ататюрк.Ататюрк е бесил селските кметове когато сого посрещали с ***.

81

Wing

преди 8 години

Сега е време руснаците да прихванат и свалят един турски фес с ф16

80

Шоп

преди 8 години

Турция е моята втора родина,Ердоган е духовния ми баща.

79

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 144Хич не си в час, миличък. САЩ са много уязвима страна от географска гледна точка. Трябват им само няколко бомби в разлома Сан Андреас дълъг 1200 км и и се разцепват на две в резултат на земетресението, което ще се получи. А като страничен ефект ще има огромно цунами и цялото им крайбрежие ще зачезне. Другия вариант са няколко бомби във вулкана Йелоустон и той ще изригне, но пушилякът ще бъде по цял свят. Затова по-добре да си траят, а не да дават акъл на другите.

78

Булгар

преди 8 години

До гошоСюлейман може да яде бой от Чингиз хан, но българите бият Чингиз като маче у дерек. Чак след като организира 300 000-на войска успява да превземе Сребърна България.Потърсете в интернет "Овнешката битка", няма да съжалявате!

77

Котраг

преди 8 години

До ВладиПоволожието е Волжка България, а жертвите на чудовищния глад, нарочно предизвикан от комунистите, са 1 400 000 българи!!!

76

гошо

преди 8 години

Ако си припомним историята от 15-16 век, краха на Сюлейман започва именно от изтока. Пак тогава османската армия напредва след като християнска Европа е разединена. Султанът яде страхотен пердах от Чингиз хан, а после и под Виена. С това започва свиването на османската империя. Сега нещата се повтарят. Победата над ислимизацията на Европа ще има ако се обединят всички християнски народи

75

Путлер Акбар

преди 8 години

"Искам да кажа на турските власти, че за всички действия трябва да се носи отговорност"Буахахахахахаха... Те щото расийците са нъмбър уан в носенето на отговорност... Катин, таварищ? Голодомор? Геноцидът в България? Изобщо в Расия КОЙ за какво носи отговорност?А иначе язък за пилотите, дето *** ги нагъчка на 30 км от границите на НАТО...

74

Опримист

преди 8 години

До ognyanzА може пък да се върнем на вариант "Южен поток", а?! А дано.