266

Оня дето помни

преди 8 години

Като го слушам Путин как ***, май ударът не е бил в гърба, ами една педя по-долу ...

265

Анонимен

преди 8 години

"Катастрофата на руския СУ-24 е удар в гърба"... С

264

полковник Огарев

преди 8 години

Ежедневни артилерийски подготовки от Каспийско и Средиземноморско море по два часа с крилати ракети по всички градове и курорти и ежедневни бомбардировки с самолети....и да пуснат СПЕЦНАЗ да "вършее" в Турция!!!....

263

Рюхо

преди 8 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсВежливите хора в Крим станаха косвени жертви на борба за надмощие. Още по времето на протестите някакъв безмозъчен *** беше излязъл да тръби по медиите, колко по сигурно щяло да бъде за ЕС, когато нато разположи ракети и в Украина. На мястото на Русия и аз нямаше да стоя мирно и да гледам.

262

Анонимен

преди 8 години

добре де а сега да си кажат Турция колко пъти нарушиха Сирийската граница и дали нама да бъдат сваляни турски самолети?

261

Българин и Руснак

преди 8 години

Ако не беше Русия,България отдавна да е падналаа на самото дънно,защото сега сме на някаква височина.С тези 240 кавала който мислят,че всички в държавата са ''овце'' (като повечето който са писали коментари за тази статия).България и Русия са един народ,един език, всичко е еднакво !!!! Който си подкрепя НАТО да си ги подкрепя, но не на статия свързана с Русия !!! Благодаря на тези който са прочели коментара ми докрай :)

260

до 363

преди 8 години

"Бойците са чеченци и имат бради до кръста. Крещят Аллаху-Акбар и размахват ножове по половин метър. Чува се е и руска реч."Е и?ТОВА НЕ Е И.Д. - запиши си го някъде. Руснаците лъжат, че оперират срещу ИД, всъщност удрят умерени и дори мирни противници на Асад, само и само да скрепят режима и базата си.Теб пък болната русофилия няма да те спаси.

259

анонимен

преди 8 години

Шимди "Турски поток" йок,язък.

258

Анонимен

преди 8 години

Ало какво стана с турския ПаТок ще се строили а или южен паток май няма да има турски патпк както .яма да има и пжен което май на лайкучките червени няма се хареса хаха турски паток смяяяях

257

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 367 "Не виждам нито една разлика"... Не виждате или НЕ ИСКАТЕ да видите?

256

Шоп

преди 8 години

В Северна Латакия няма ИД.Там са от сирийската опозиция стещу Асад.Каза им се на *** от Кремъл да не се завират където не им е работа ама не..

255

Анонимен

преди 8 години

Аз другарю не виждам нито една разлика между ссср и путинуидната русия . Да на пръв поглед нещата са различни . Да и . Б . К . П сега се казва . Б . С . П но какви от това ,какво значение има как се казваш сега след като ти си същия . Да сега в русия опозицията не я убиват толко брутално само тук там кой разстрела кой отровен кой се самоубил .

254

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 364"Плевнелиев излезна прав като предупреди че СССР ще търси конфликт на Балканите"Стига с тази шизофрения! Какво СССР? Къде е СССР? Не губи ума си, приятелю!

253

Анонимен

преди 8 години

Турция казва, че е било грешка. "Ние решихме, че е бил сирийски самолет". Добре! Сега Русия има право на същите "грешки", нали?

252

Анонимен

преди 8 години

Ти да видиш ми той . Плевнелиев излезна прав като предупреди че ссср ще търси конфликт на балканите е турция все пак е на балканския полуостров

251

Анонимен

преди 8 години

"Вместо да установи незабавно необходимия контакт с нас, турската страна се обърна към своите партньори в НАТО, за да обсъдят ситуацията, сякаш ние сме свалили техен самолет, а не те наш", посочи още Путин.

250

Анонимен

преди 8 години

Ердоган е фашист,който фалшифицира изборите!

249

Анонимен

преди 8 години

AZ VQRVAM CHE TURCITE PO POGRESHKA SA SVALILI SAMOLETA ! I POVECHE DA NE SE POVTARQ !

248

Анонимен

преди 8 години

Слава на Русия.

247

:-)

преди 8 години

Ердогане, няма спасение за теб. Не се моли, няма смисъл. Всички екстремисти приключвате по един и същ начин.....