28

wild horse

преди 8 години

Големи хвалипръцковци са,всички удари по цистерни,кладенци,лагери ги прави Русия,САЩ правят нещо си там на територията на Ирак. Винаги са изпитвали ужас от срещата с руски самолети,че не припарват. Насъскаха Турция,за да видят какво ще се случи ...и видяха....

27

senseipetz

преди 8 години

то уш петрола на свършване, ние си играем тактики като от втората световна.. абе генерали умни.. *** сте големи ***.. после с какво ще се отопляваме бе??? с топлата мисъл как са горели за тежи *** там дето и без това е топло цистерните???

26

Анонимен

преди 8 години

"45 минути след като пуснаха листовки с предупреждения към шофьорите им да избягат"Хаааахахахаха направо паднах от смях

25

Анонимен

преди 8 години

Смешка

24

Ердоган

преди 8 години

Е сега от кой ще пазарим евтин петрол бе аркадаши !

23

Zashto

преди 8 години

Zashto Amerika triabvashe da chaka 2 godini za da spre krancheto? Da ne bi da ne znaecha ili tova ne beshe izgodno do sega? A moje bi zashtoto drugi go kazaha dost glasno i dori koi stoi zad vsichko tova.

22

Борман

преди 8 години

До ЩирлицНо изгоря СУ 24,също чудесна гледка

21

HACKER$

преди 8 години

лъжа е!

20

Metal Man

преди 8 години

Верно ли?Ще наблюдавам.

19

Анонимен

преди 8 години

ФАЩ започват да атакуват....пустинята!! Някой вярва ли вече на тия измамници?

18

реалист

преди 8 години

Откакто съществува ИДИЛ, САЩ единствено имитират борба с тях, и се стремят да унищожат БАсад, който може да е всякакъв, но при него Сирия беше развита светска държава, със страшно много църкви и исторически паметници и находки...

17

погр ебален агент

преди 8 години

САЩ лъжат, че "спират кранчето" и атакуват "портфейла" на ИД. Това го правят руснаците. От яд, че руснаците прекъсват потоците от евтин петрол към Турция, Ердоган, на срещата на Г-20 в Анталия, помоли Обамата за разрешение да свали от засада руски самолет. Обамата даде разрешение.

16

Мунчо Мучачос

преди 8 години

Сетил се Обама....да се побара....

15

ха ха

преди 8 години

Те сами си признават че до сега не са правили Нищо!Дори и да не са ги поддържали (краино спорно с известната вече информация) - поне не са пречили. И за какво са харчили данъците на данъкоплатците за 'хилядите полети срещу ИД'?

14

Анонимен

преди 8 години

Яяяяя ами оти така късно се сетиха?

13

Анонимен

преди 8 години

САЩ с удоволствие биха приветствали военин конфликт в Европа, те са царе на войните.

12

анонимен

преди 8 години

защо чак сега се сетиха за кранчетата 5 години арабска пролет точиха си на воляпетрол барела падна под 40 долара но не и в българия някой видял ли е че удрят по петроловозите на сина на ердоган

11

????

преди 8 години

АБЕ ЕЙ САЩ СА СЕ ЗАИГРАЛИ С КРАНЧЕТАТА ..ОЩЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЯТ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА ЗА ДА УДАРЯТ ХУУУУУУУУУУУУУУБАВО ШИСТОВИТЕ КЪРТИЦИ...22222222

10

ЧушкоСпек

преди 8 години

Не съм сигурен кое ме притеснява повече - терористите или безмозъчните ми съграждани. По-голямата част от последните, поне на думи, са готови да умрат за Русия. А България - кучета я яли. Всички разбират "политиката на големите" и всичко им е ясно. Гледат Русия, гледат САЩ, гледат Сирия, ИДИЛ и тн., а къде е нашата страна в цялата картинка май никой не го интересува.Със здраве :)

9

Анонимен

преди 8 години

Това ще доведе до повишаване цената на нефта и на рублата. И руснаците пак ще почнат да купуват вносни стоки. А сега в Русия има бум на местното производство за стоки за потребление, потребляват се повече местни стоки, приизвежда се мното и безрботица почти няма, заплатите постоянно растат. Рублата трябва да се задържи поне още няколко години докато производството на местно битови стоки се усъвършенства и стане конкуретно на западните стоки.