14

Анонимен

преди 8 години

MNOGO UMNI BOKLUZI---KONSULTANTI.

13

Анонимен

преди 8 години

Количеството изкарани / получени пари е обратно пропорционално на количеството комплекси !!От там се получават и "смехотворните " ситуаций в Бг !!Смях през сълзи ))!

12

djspeed

преди 8 години

докато има корупция има и лаина боико се опита да ги мане но тая *** явно е сменила и партиите и затова няма махане бе брат как те са стани да седна докога тая *** да ни командва и да гледа другия кво има в европа нее така но ние сме балгария зависта краи няма

11

gost

преди 8 години

ти като в един малак град де викали на един приятел имал много клиенти а другите какво да кажат като са с двоино по много но нали знаете лафа извади едното око на слепия и зависта е дар божи н някои плазмоди не гледаи далие много или са малко гледаи какво излизиза те бласкат докато ония диван да им дадат да ги накарат да влезнат нее срамота питам докога техните некадарни твари мислят да прогресират нее ли време да се омитат един по един види не става ама даваи затова резултат 0

10

Кажи консултанте,

преди 8 години

какво ще ме посъветваш? Спестявам по малко, човек не знае какво ще се случи утре. За най-близките е ясно, че имам настрани неголяма сума.И в един хубав ден пристига много близък роднина заедно с разплаканата си жена. Доскоро усмихнати са разказвали как са изкарали двете почивки на морето и едноседмичната екскурзия до Рим.Сега тя реве: "Ще дойде съдия изпълнител! Жив да си, дай твоите 7 000, ще ти ги върнем, когато можем!" Вечно нямат пари,но баба ти те гледа подканящо - и прахосникът й е внук

9

Анонимен

преди 8 години

демек - нищо

8

Анонимен

преди 8 години

До Ф.С.ВЗабрави: ТВ-20 лв. ; фризьор - 5-10 лв./месечно; ако тренираш/пушиш/пиеш -още 40-60 лв средно на месец; разход за кола ако имаш деца но почти не я ползваш - около 60-80 лв на месец. Общо към 14 форумец добавям още около 125-150 лв. (Баничките да ги сменим със сандвичи, но пък пък плодове трябва да се хапват...!)

7

Анонимен

преди 8 години

Ето на този номер трябва да се научат и нашите управници - да харчат толкова, колкото могат да съберат в бюджета, а не да подпират със заеми, дефицити и тинтири минтири.

6

Ф.С.В

преди 8 години

Едно от най-големите пера в бюджета на българите е храната - само там отиват около 30%- ХМ ? - я да сметнем- 400лв чисто///-60 лв ток /20 лв студена вода /35 лв топла- 50 лв парно ,данък сграда 10 лв - данък подръжка асансьор чистачка 10 лв /-тел 10 лв транспортни разходи за работа-50 лв-евентуални лекарства-20 лв!!или=60лв+20+35+50+10+10+50+20===255лв ( а в статията слагат данъците на второ място след храната) Така- ако случайно сте на квартира? така - само баничките ви за 1 месец са -60 лв!

5

Анонимен

преди 8 години

Е къ он тока повече от заплатата.Децата гладни седат.

4

Petar, NY

преди 8 години

Истината е да няма емоции при печелене или харчене. Оставят се малко пари за кеф и така.Парите са като мрежа с риба, малките рибки ще поизпадат, средните по трудно, важното е големите да са в мрежата и да не бягат.

3

Анонимен

преди 8 години

Трудно ми е да изхарча 10 000лв на месец за смислени неща :D Предпочитам да си държа в банката :)

2

тее'а у експерт

преди 8 години

"да се отделя някаква минимална сума, която след време да използваме за нещо по-сериозно като например - покупка на жилище"Минимална сума от средната бг заплата - към 20 кинта. Жилище - след има-няма 1000 години.

1

?

преди 8 години

"...Потребителите трябва да си дадат сметка, че един потребителски кредит за жилище например е между 80 и 150 лева на месец, докато при ипотечните е между 450 и 700 лева на месец..."Каква е тази безсмислица??? Четете ли си глупостите?