9

АЙде де :)

преди 8 години

Дорде има:1. Баби с тристайни и пенсия 300 лв. и не иска да се измести в по-малък град/село;2. Дорде не си направим спалнята с вдигащо се легло а кухнята с прибираща се маса и затварящи се шкафове (така печелим две стаи винаги);3. Дорде не почнем сами да си облагородяваме градинките пред блока, а не да пием по 2 часа със съседите ракия пред блока;4. дорде не се научим че малолитражката кола е по -удобна, а при липса на деца- е по добре без кола!.. няма да овапсаме :) и ще ни е тъжно и гадно

8

онбашията

преди 8 години

виновни са турците, не са подрязвали достатъчно лозето докато е било в техния двор , а лозе което не се реже подивява и дава малко плод

7

Анонимен

преди 8 години

Ръчкат. Пари обаче няма и балъците рязко намаляха. Времето на строителният бум безвъзвратно отмина. Много жилища свободна, индианец малко. Цели блокове се продават от банките, или цените надолу, или .......... знаете за супата.

6

Анонимен

преди 8 години

Аз пък много си се кефя на панелката в Люлин сити особено след, като кметицата пусна метрото до летището културният ми живот вече е на ниво, като забия некое маце и хоп на метрото до летището и после на вечеря в Рим, друг път на опера във Виена, само гледам да не закъснявам много вечер да не изпусна последната мотриса.

5

diyan

преди 8 години

стига сте плакали бе скапаняци живееш такъв живот какъвто си го направиш,а не да чакаш на мама тати и държавата запретнете ръкави и работете здраво и ще имате всичко за което си мечтаете скапани песемисти ууууууууууууууу.

4

късен соц

преди 8 години

Е как ще сме доволни, като напраскаха панелки навсякъде, раздадоха ги на селяци и ся няма оправия. Грозна картинка примесена с прости съседи и никакъв комфорт, шумно, ниска енергиина ефективност. Паркоместата недостигат а окололните пространства са кални паркингосметища.

3

до 1

преди 8 години

Защото са богати, могат да се местят от град на град заедно с работата си, да работят в чужбита когато си поискат и т.н. Пенсионират се с по няколкостотин хиляди евро, за какво точно им е собствено жилище, че не ми стана ясно?

2

silver rider

преди 8 години

Докога ще мътите мозъците на хората с измислени и натъкмени статистики. Може да сме всичко, но не и *** и знаем какво означава едно и двуфамилна къща и какво значи собственост от една боксо- гарсониера. Докато градският народ не влезе в къщи, не такива на пенсионерите от провинцията откъдето е статистиката, няма да има просперитет, деца и ценности, а всичко ще е подвластно на олигархистичната мафия.

1

Анонимен

преди 8 години

до 1: Я, в посткомунистическите демокраций що толкова много хора имат собствено жилище, а реват, че живеят в мизерия ?