7

Анонимен

преди 7 години

Нормално. Страха е основателен. Всеки път се стараеш, а получаваш едното нищо. Време е да взимаш и да получаваш. Няма страшно. Граби от живота с пълни шепи. Вземи си.

6

Анонимен

преди 7 години

Решение:Смяна на партньора. Излиза от "Зоната на здрача". И се появява "светлина в тунела". Желанията, трябва да бъдат реализирани, а не потъпквани. Прогресивния отказ на един от партньорите, води до тежки емоционални проблеми.

5

Анонимен

преди 7 години

От присъствието на другия. От неговото внимание, любов. Нищо не ги радва, удоволетворява. Не изпитват наслада от секс, любов, внимание. Лошо настроение. Често им се плаче, лесно раними. Празни. Сиви. Безлични вътре в тях. Самотата ги влудява.

4

Анонимен

преди 7 години

Обвързва ни, но безкрайно самотни. Нещастни. Празни отвътре. Това е по- страшно от ергенлъка, да си стара мома. Разведен, стократно. Живеещи в безкрайния, ад. Самотата убива. Разболява. Чашата им е наполовина празна. Отчаяни. Апатични. В повечето случаи необвързаните са по щастливи и по успешни. Чашата им е наполовина пълна. Абсолютно позитивни в нагласата си към света и случващото се около, тях. Да си с половинката, която те прави нещастен и сам си наказание. Би трябвало да се чувстват окрилени

3

tova sam az

преди 8 години

taq statiq opisva tochen dokazan vid psihichno zabolqvane naricha se shizoidno lichnostno razstroistvo az boleduvam ot nego no i hich nemi puka

2

Мими

преди 8 години

Мен не ме е страх , просто нямам желание да се обвързвам с който и да е . Отдавна нямам специални желания към никой и свикнах с това ... Напълно безразлична ми е тази сфера след всички обрати които претърпяха отношенията .

1

Истината за Бг

преди 8 години

Страхува се от развод, след като в несполучливия брак се е родило дете /или деца/.Дава си сметка колко проблеми могат да възникнат, ако се оженят двама човека с ниски заплати, всеки един от които дотогава е живял с родителите си и, макар и да не е бил богат, не е страдал от недоимък. Не ще могат да излязат на квартира без да мизерстват, а останат ли при едните родители, скандалите са почти винаги неизбежни.Дори най-младите българи се отнасят сериозно към брака, макар това рядко да им личи.