30

Анонимен

преди 8 години

BG schte vlese v eu kogato nama da ima eu no glavuna4ite Mislat sa dalaverite i milionite ne sa bG i bG narod

29

помня

преди 8 години

Да, имахме граници преди 26 години, на които убивахме невинни млади хора, най-вече от ГДР, които искаха да избягат в ГФР - и нашите "героични" граничари получаваха за награда отпуски.

28

чичо

преди 8 години

Преди 26 години нито един емигрант щеше да влезе в България. Защото имахме граници и гранични войски. А сега не работещи камери и няколко полицаи. Почвам да се страхувам вече в собствената си държава. То такава и нямаме, остана само географско понятие.

27

ммв

преди 8 години

мигрантите били жертви,да те са жертви на собствените си страни и разбирания,в европа добре си живеехме преди да дойдат тук,всичко бе спокойно и регулирано,сега нещата се променят,всички го виждат но не го коментират сякаш не се случва,крайно време е да признаят че тези хора развалят и използват всичко което сме градили като ценности с много години труд и усилия,а дали го заслужават,ще променят ли разбиранията си, хммм?

26

ядосана

преди 8 години

Междувременно, у нас една определена група политици повтарят като мантра как трябва да сме и ние в Шенген. Колко са жалки само те си знаят

25

Анонимен

преди 8 години

8 терориста - 300 души убити+300 ранениНасаам

24

Ботев-символа на Пло

преди 8 години

На САЩ войните,на Европа бежанците.

23

Анонимен

преди 8 години

Мечтите не винаги се сбъдват! Ще си има и Шенген, и ЕС !

22

До КаймакАМ

преди 8 години

Зарад тоз Балкански съюз Сталин умори Георги Димитров, а на Тито му се печеше яйце на газо! Няма кой да позволи силна или голяма държава на Балканите! Нито Русия, нито САЩ искат някой друг да контролира вратата между Азия и Европа. Та тука е основния сухопътен маршрут за дрога и оръжие и кой знае още какви нелегални стоки.

21

каймакАМ

преди 8 години

Точно сега му е времето за сформирането на обединен Балкански съюз. Такъв шанс се пада рядко.

20

Анонимен

преди 8 години

Когато анонимните мислещи хора изчезнат,ще изчезне homo sapiens,парапитеци ***,дето нищо не ви стига-ни власт,ни пари,ни ...

19

Анонимен

преди 8 години

Извършва се нечуван геноцид срещу една нация-сирийската, заради един газопровод към Европа.Всички са виновни!

18

Румбо

преди 8 години

До Анонимендо 38 А в тоя "мини Шенген" и "мини ЕС" ще изгонят ли *** от Африка и Азия?Щото в тях е проблемът,не в нас,бедните роднини!Да сте чули българи да правят атентати,заговори и други подобни неща?Най-много авткражби,банкови карти и прочее тривиални неща.

17

Анонимен

преди 8 години

ВАВИЛОНСКАТА КУЛА НАРЕЧЕНА ЕС СЕ СРУТВА С ГРЪМ И ТРЯСЪК. ТОВА СЪМ ГО ПИСАЛ ОЩЕ ПРЕЗ 2002 ГОДИНА. ТОГАВА НЯКОИ ДРУГАРИ МИ НАЦАКАХА МИНУСИ. Е ДРУГАРЧЕТА КАКВО СТАНА С ЕС РАЗПАДНАЛИ СЕ? РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ СЛЕД КАТО ГО УПРАВЛЯВАТ МЕКИ КИТКИ И ТРИПОЛОВИ. НИЕ БЪЛГАРИТЕ КОГАТО ИСКАХМЕ ДА ОТИДЕМЕ ПРЕЗ 90 ТЕ ГОДИНИ В *** ЕС ДА СИ КУПИМЕ ПО ЕДИН БАРУТАРНИК С ТРИСТА ЗОРА НИ ДАВАХА ШЕНГЕНСКА ВИЗА. ОБАЧЕ ЗА ОНЕЗИ КАФЕНИТЕ НЯМАШЕ ВИЗИ НЯМАШЕ МИЗИ. Е РЕЗУЛТАТА Е НА ЛИЦЕ.

16

Анонимен

преди 8 години

До РумбоНяма да се провали ЕС анблок, ами няколко държави като Германия, Франция, Белгия, Холандия, Авсртия ще направят мини ЕС и мини Шенген, другите аут, формално ще се водят ЕС, но няма да имат право да работят и да пътуват свободно.

15

Румбо

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАдо 35 Прав си!ЕС ще се провали колективно,анблок,както се казва!На това му викам единство!Няма да се допусне някой да се спаси сам.....

14

Stoqn stoqnovi4

преди 8 години

Да наистина , няма ли кой да упражнява некккъв контрол от непозволено публикуване на всевъзможни символчета, ами така дееее

13

Тодор Попов

преди 8 години

Що за *** е тоя дето публикува само звездички!!!!! Няма ли *** тук ,който просто да ги изтрие! Тук все пак е среща на интелектуални хораа не на ***!!!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Като са единен съюз да вземат да действат единно на външните си граници.Оставиха Италия и Гърция сами да се оправят си мислят че са неприкосновенни.В Холандия и Белгия имат проблеми с мигрантите доста преди Шенген.

11

Анонимен

преди 8 години

Атентатите само ще сплотят още повече европейците!