43

Дякон

преди 8 години

Борисов кани чужди фирми...ами след като докара до фалит българските с рекета, който упражняваше над тях...

42

на чужд терен

преди 8 години

Все още китайското ново посолство се строи на частен терен. Държавата не си е изчистила задълженията. ??????, а е обещала.....

41

Бан Янука

преди 8 години

Китай е една от водещите световни икономики. Нормално е да ги кани и да ги ухажва още повече при кофти материала, който дращи тук по цял ден вместо да работи. Преди да плюете запитайте се какво направихте ВИЕ за тази държава, как точно я облагородихте. Хайде слушаме ви !

40

цун кай хуй

преди 8 години

а въй въй въй рубладжийте отново в потрес

39

Анонимен

преди 8 години

Да, след като успешно пони VW и Мерседес, сега е ред и на китайците:))))

38

Demokrat

преди 8 години

До 48Много добър виц!!!

37

Анонимен

преди 8 години

Ееееееее, Бойко много се е надценил бе ??? Той не може в българия 5 човека да излъже, .... отишъл в Китай китайците да лъже ???????

36

Хонгилдом

преди 8 години

Китайците са се съгласили, че България е най-великата държава, която ще измести САЩ като глобален лидер и затова са се съгласили да сътрудничат под страх и респект от българската мощ и сила.

35

Анонимен

преди 8 години

Бойко е велик политик и държавник.

34

моля те

преди 8 години

Кой народ? Онзи дето краде коли из Европа .Или дето дрогира децата ни с наркотици.Народът отдавна не вярва на политиците ,затова и Борисов си развяваше байрака няколко години като кмет и премиер.

33

кк

преди 8 години

Познавам добре китайската култура. Имат изключителната способност да казват всичко чрез поглед, жест, мимика, усмивка.Вижте тримата китайци, които стоят до трибуната, от която говори Борисов : Единият въобще на го гледа; вторият изразява лека ирония, а третият го гледа направо със съжаление...Тези хора обичат простотата на аргументите. В простотата е убедителността. Тях изобщо не ги интересува колко стабилно стои правителството. Или колко са ниски данъците.Това е политика, която е променлива.

32

Анонимен

преди 8 години

Бойко смело напред народа е с теб.

31

ognyanz

преди 8 години

На Бойко му трябват индийски факири. Само с фокуси може да ни убедят, че откакто той е пак на власт живеем по-добре.

30

Анонимен

преди 8 години

Ще намерите пристан в Илиянци !

29

Евала Бойко !

преди 8 години

Научи китайците да ядат филии с мас та да им дойде акъла !!!

28

ПРОТИВЕН Е МАЗНИЯ

преди 8 години

ТИКВУН, който единствено се чуди как да продаде останалото БЪЛГАРИЯ. Тъгуваше с КАТАР - главен спонсор на ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, надупен пред всеки, който му звънне от АМБАСАДАТА. сега се мазни и на китайци

27

сбогом, Бойче

преди 8 години

Тиквата просто имаше късмет ,че избраха Обама два мандата.Другата година е аут. Обама е нерешителен човек и няма го смени ,затова и когато котката я няма мишоците правят каквото си искат.

26

Евала Бойко !

преди 8 години

Кажи им бе ***, кажи им на китайците как заради теб 10 г. не ни искат в Шенген, а арабите от целия Близък изток и Африка влязоха там за 3 дни и станаха граждани на Шенген !!! Кажи им !

25

Анонимен

преди 8 години

До скоро си мислех че китайската инвация в Европа ще доведе до тяхното мнозинство.Но, уви, те май се отказаха / защо ли ? / и отстъпиха похода на ислямския фундаментализъм.

24

Мечти

преди 8 години

Българския комунист маоист станал по някакво чудо и насила даже капиталист си мечтае да е като в Китай.Една партия да прави капитализъм. Е да,ама сме в ЕС.