74

Мери Ангелова

преди 8 години

На тази фирма има и други риби консервирани по този начин.Дали и те са от Фукушима?

73

Вижте още

преди 8 години

Ето карта за всички, които твърдят, че във въпросната зона няма зарган :discoverlife.org/20/q?search=Hemiramphus+far

72

Анонимен

преди 8 години

Проверете в Гугъл къде по Света има популация на зарган. И тогава пишете за 'японски зарган'. :)Или пак искат да премахнат от пазара конкурентен на мафиотските картели продукт. Както оня тъпотия с "дупетата на саламите" от внос, дето ги спряха тук , за да ми пробутват рогата и копитата в българските салами.

71

Няма страшно

преди 8 години

Много скоро радиация ще има навсякъде,така че проблемът ще отпадне от само себе си!Чернобил и Фукушима ще изглеждат като дребен проблем в сравнение с това,което идва.Все пак,в Южното полукълбо може би ще е по-добре положението-най-вече Австралия и Н.Зеландия.

70

Анонимен

преди 8 години

"При нас в Германия скоро имаше предаване как ЯПОНЦИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА КУПЯТ РИБА ОТ ТОЗИ РАЙОН! Имаше интервю с много хора,някои дори не искат да се върнат там,въпреки, че са оставили всичко,което им е скъпо!!! :("Е, и какво общо има това със заргана?

69

Georgieva

преди 8 години

При нас в Германия скоро имаше предаване как ЯПОНЦИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА КУПЯТ РИБА ОТ ТОЗИ РАЙОН! Имаше интервю с много хора,някои дори не искат да се върнат там,въпреки, че са оставили всичко,което им е скъпо!!! :(

68

Анонимен

преди 8 години

https://uploadдотwikimediaдотorg/wikipedia/commons/7/7c/Belone_belone_mapa.svgкарта на ловните полета за зарган

67

старецътИкаракудата

преди 8 години

таранката е великолепна ...става и пържена и на чорба и се отличава с много ценното си качество ,че е наша ,родна,българска риба.....;)

66

Анонимен

преди 8 години

А бе няма ли редактори, които първо да проверят, че в Тихия океан зарган изобщо не се лови, та тогава да публикуват подобни простотии, а след това разни *** да дрънкат глупости във форума.

65

Анонимен

преди 8 години

Рибите от целия Тихи океан според мен са замърсени. Дори тези, които са от Чили и Централна америка например сардините. Много полезни, много лесно се храносмилат, но за жалост ям с притеснение, ако са от Тихия океан. Предпочитам тези от Маркото и Атлантика.

64

Анонимен

преди 8 години

Щото в посочената на картата зона (2/3 от Тихия океан) Фукушима е единственото място, където има риба... аман от истерици. Напълни си ваната и си направи рибарник, като не искаш радиация.

63

антихрист

преди 8 години

не е луд този който прави промоцията а онзи който се хваща

62

Митко Бомбата

преди 8 години

Ама петелът е женски, господине! А зарганът - японски.

61

Василев

преди 8 години

Селяни, значи за народа може рибка от Фокушима, а за Боко Тиквата не може, СЕЛЯНИИИ???!агент Джеймс ХукЦРУ

60

Анонимен

преди 8 години

В журналистическата професия на това му се вика "проверка на фактите". Учи се някъде втори-трети курс. Ама на, забравя се бързо.

59

Анонимен

преди 8 години

И какво стана сега, ако е от зона-61, значи не е зарган, а ако е зарган, значи не е от тази зона.

58

Василев

преди 8 години

Селяни, нахранете с тази рибка Боко Тиквата, белкем мутира и стане човек, селянииии!агент Чарлз ДарвинЦРУ

57

зъл

преди 8 години

Кви контролни органи в държавата ТЕРИТОРИЯ бе ей? Кихаш здраво и бият печата без и да погледнат стоката. Не казвам, че рибата е радио активна, казвам, че етикетът е подвеждащ, а това си е лъжа та дрънка. Предлагам купена от Метро риба да бъде изконсумирана от търговеца и децата му директно в ефир и да не води тъщата, а децата си. Ако не направи това, то е ясно, че я е купил на далавера щото не е читава и я подбутва на народа с измама.

56

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 82Папкай, да ти е сладко. Ама после да не се оплакваш, че комшията ти помага да отвъдиш поколоние.

55

ул.Люлин планина 21

преди 8 години

Какво връзвате кусур, че не са ви казали, че рибата била от Фукушима. Половината българи не знаят нищо за Фукушима.А я обърнете какви измамни реклами върлуват из Интернет. Напр. Health Journal продават продукта "Годжи Бери" за 300 лв килото, докато в магазините е 30 лв. И рекламата е така трогателна, правят ти просто дарение, пък и били последни количества. "Ало" - измамниците бледнеят пред тия. Но на ВЛАСТТА не и пука, всеки да се оправя сам. Ама ако наистина стане така?