21

Анонимен

преди 8 години

стига сте мъчили горкия човек, косата му почерня от стрес.

20

Анонимен

преди 8 години

TO I BRATIA GALEVI SA BIVSHI BARETI,NO SE SKITAT NEMILI NEDRAGI PO SVETA PO VINA NA NIAKOI OT VARHOVETE NA MVR.

19

Анонимен

преди 8 години

За всички наказания ,за кой каквото сие надробил.Политиците несе бъркайте в съдебната система.Лазаров е най големият виновник,но излъга нещо Борисов и го заметоха под килима.

18

Стефанов

преди 8 години

Отговор на 10 - "Емил Шарков е бил наясно с рисковете на професията си - жалко че загина, но се случват такива неща, когато си фронтовата линия!" - така е, колега, но проблемът е, че си отиде напразно. Лоша организация на операцията и малшанс за момчето. Това не оневинява Петко Петков. Но вината е преимуществено на началниците на Емил Шарков.

17

Анонимен

преди 8 години

Мутрата бай Миле ако знаеше,че преоблечените като барети са други мутри ,нямаше да легне на земята и да ги изпозастрелят като пилци.Не се знае Петко до каква степен е имал страхова невроза и от какво е причинена,а и децата го стресирали с поведението си.Въпросът е призоваван ли е Петко да си предаде оръжието или за проверка?

16

Вуте

преди 8 години

"Правосъдие" в България аз го разбирам така: Съдията става прав /става от стола /,когато произнася присъдата.

15

номер2

преди 8 години

Как ТАКА ще съдят служители на МВР? НАЛИ, АКО ГИ СЪДЯТ ВСИЧКИ, АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА!

14

Шаран_БГ

преди 8 години

Ако имаш време и средства, дай под съд цялата държава ! Даваха филм за четирима нещастници, прекарали по 15 /петнадесет/ години в затвор в Англия. Установява се тяхната невинност, държавата им дава някакво обезщетение, пускат ги на свобода. За да са в кауша, полицаи им фалшифицират показанията им!! Няма ни един полицай осъден ! Това в Англия ! Да осъдиш в България висш полицай - кой съд и съдия ще го стори ?

13

Анонимен

преди 8 години

Френските спец нямат жертви при внезапното нападение на апартаменти на джихадистите Париж. Но имат тактика за всички ситуации .ображдат мястото Даже ( даваха видео ) разговарят както са отвън с тях , въпреки стрелбата , която се разнася отвътре ! Преди да се взривят и част от тялото им излита през прозореца. При всички случай питат нещо , както питаха жената :" Къде е твоя приятел" и тя отговори : "той не ми е приятел "

12

kiki

преди 8 години

ima li smisul.....

11

gogi

преди 8 години

Айде,стига пози!!! Този Шарков получаваше добри пари за тази работа!!!! Знаел е добре какво го чака всеки ден!!! Да е станал шивач !!!!!

10

Анонимен

преди 8 години

Това са абсурдни неща! Емил Шарков е бил наясно с рисковете на професията си - жалко че загина, но се случват такива неща, когато си фронтовата линия!

9

БЪЛГАРИН

преди 8 години

АБСОЛЮТНИ НЕКАДЪРНИЦИ И УБИЙЦИ!!!/съд и затвор за тия нещастници/

8

Анонимен

преди 8 години

Начело с пишман-експерта Орешарски, вътрешния министър Цвъколин Йовчев, секретаря Лазаров и шефа на ДАНС Дебелян Пеевски, всички са за съд и затвор

7

Петко ---е невинен

преди 8 години

ПЕТКО --МОЖЕ И ДА Е ШАШАВ.....АМА , ОНИЯ "СПЕЦОВЕ"---са ОЩЕ ПО-ШАШАВИ.....!ОСТАВКИ И СЪД!!!!Тука --няма Правосъдие .Обърнете се към Брюксел и Хага!)

6

Анонимен

преди 8 години

Стрелеца не беше луд, нито опасен, а беше просто един киселяк който не излиза и не говори с никого. Такива в България има толкова много. Този човек беше нападнат в дома му от барети с автомати все едно е арабски терорист. Не казвам, че е бил прав, но го осъдиха само за да оневинят онзи *** секретаря на МВР, който тотално се издъни. Хората му пострадаха изцяло заради некадърноста му, а той даже не беше разследван и наказан.

5

Анонимен

преди 8 години

Канцеларските послушковци винаги минават метър.И при пожара на влака към Червен бряг имаше много жертви,но го отнесе шафнера.За сетен път се потвърждава ,че в БГ има две Темиди.Едната е за простосмъртните,а другата за миропомазаните от светая светих БСП!Поради глупостта на един началник от полицията загина полицай.Стигам до извода,че има скрити номенклатури,които закон не ги лови.

4

Анонимен

преди 8 години

Петко Шашавия сигурно има някаква вина,но къде са тези,разпоредил тази безумна операция?!Има ли пострадал служител,при изпълнение на служебните задължения,не може да няма и виновен ръководител!

3

магарета

преди 8 години

Най-добрите са,по-добри от тях няма в момента...

2

Свещенна тъпота!!

преди 8 години

Жената е права!ТОВА СИ БЕШЕ ГАВРА СЪС "СПЕЦ ОТРЯДА"---и ОЧИТАНЕ НА ДЕЙНОСТ ПО "СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ"!!!Всичко можеше да приключи със "повиквателна" от КОС , "справка" и ....ОТНЕМАНЕ НА ОРЪЖИЕТО!АКЦИЯТА ---БЕШЕ ВЪРХА НА ТЪПОТАТА!!!ОСТАВКА И СЪД!!!П.Петков е невинен.Всеки има право на ---"САМОЗАЩИТА"!АЛАРМИРАЙТЕ БРЮКСЕЛ И СЪДА В ХАГА!!!!